Registracijski Ugovor

Dobrodošli na forum iPazina!

Forum iPazina zamišljen je kao mjesto razmjene mišljenja i sudjelovanja u zanimljivim raspravama na teme života u Pazinu, kao i na ostale teme koje zanimaju forumašice i forumaše. Registracija je besplatna, kao i samo sudjelovanje na forumu.
Kako bismo na forumu održali red i diskusije na civiliziranoj razini, molimo Vas da se pridržavate pravila.

Na forumu je zabranjeno:
1.   Kršenje zakona RH
2.   Kršenje opće prihvaćenih civilizacijskih normi te vrijeđanje i omalovažavanje bilo kojeg korisnika ili korisnice foruma, kao i bilo koje religijske/etničke/seksualne ili slične grupe ili pojedinca, te poticanje mržnje i zlostavljanja
3.   Korištenje vulgarnih izraza (psovke, prostote i sl.)
4.   Kršenje zaštite autorskih prava
5.   Objava pornografskih, erotskih sadržaja, kao i prikrivene golotinje, te linkanje na takav sadržaj
6.   Komercijalno oglašavanje bez odobrenja administratora
7.   Chat (izvan chat topica)
8.   Lažno predstavljanje
9.   Otkrivanje osobnih podataka drugih korisnika i korisnica te proganjanje drugih korisnika i korisnica
10.    VIKANJE (CAPS LOCK)
11.   Iznošenje osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, osim u slučajevima kad su te informacije objavljene u javnim medijima
12.   Organiziranje humanitarnih akcija, kao i postavljanje linkova na akcije organizirane od strane drugih - osim u slučaju posebnog odobrenja administratora

U komunikaciji, pridržavajte se glavnog pravila:  Ponašajte se uljuđeno i dobronamjerno prema drugim korisnicima i korisnicama: komunicirajte s drugima onako kako biste željeli da drugi komuniciraju s vama, izbjegavajte osobne napade i komentare, a postupke drugih osoba komentirajte načinom kojim biste željeli da drugi komentiraju vaše.
Ovo je sažetak pravila, no molimo vas da kasnije svakako pročitate cijeli tekst Opća pravila foruma.
Forum je vlasništvo iPazina na kojem moderatori imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši Opća pravila foruma ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s foruma ako administrator i moderator odluče da je takva akcija opravdana.
S ciljem održavanja civilizirane i konstruktivne razine rasprave, moderatori će odobravati prvih 5 postova svakog novog korisnika, a kršiteljima pravila dijelit će opomene ili zabraniti pristup forumu.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne iPazina ili osoblja foruma koji se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. No, osoblje foruma radit će na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju. Ukoliko će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme, molimo za razumijevanje i, ukoliko želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila, prijaviti moderatoru klikom na ikonu za prijavu posta.

Sami kreirate razinu anonimnosti na forumu. Uredništvo foruma držat će tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti.
Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku uz prethodnu najavu.

Ako se slažete s navedenim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Ukoliko vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati, klikom na ovaj link vraćate se na naslovnu stranicu foruma. Detaljnije objašnjena pravila nalaze se na temi “Opća pravila foruma” na podforumu “O forumu”.

Zahvaljujemo na pažnji i suradnji.