»Kažnjen« caffe bar As

Čak trideset i sedam ugostiteljskih objekata na području grada Pazina, od kafića do pizzerija, restorana i konoba, dobilo je od Gradskog poglavarstva suglasnost za produženje radnog vremena u dane predstojećih blagdana. Za Badnjak i Božić te noć s 1. na 2. siječnja tim je objektima dozvoljen rad do 4 sata ujutro, a na Staru godinu odnosno u noći dočeka Nove odobren im je rad cijele noći. U dane između Božića i Nove godine, 2. i 3. siječnja, te na blagdan Sveta tri kralja ugostiteljima je rad dozvoljen do 2 sata iza ponoći.
Jedini objekt koji nije dobio suglasnost za produžetak radnog vremena u dane blagdana je caffe bar As vlasnika Veseljka Buića u Boćarskom domu, koji je zatražio produženje radnog vremena na Božić i Novu godinu, kada su planirani koncerti Koktels benda. Iako na prvi pogled ovo odbijanje izgleda kao »odmazda« za domaćinstvo Thompsonovim koncertima, na sjednici poglavarstva obrazloženo je da gradska odluka o ugostiteljskoj djelatnosti predviđa mogućnost da se zahtjev za produženje radnog vremena može odbiti tražiteljima koji su ranije kršili odredbe o dozvoljenom radnom vremenu. Takvu je odredbu caffe bar As prekršio, stoji u zaključku poglavarstva, kada je 19. studenog ove godine, kada se u Boćarskom domu održavao koncert Jasmina Stavrosa, »uz odobrenje i znanje vlasnika radio izvan odobrenog radnog vremena«.

D. Š.
www.glasistre.hr

3 komentara na “»Kažnjen« caffe bar As”

 1. p napisao:

  kako bi se reklo, su mu ga stavili :)

 2. za_buica napisao:

  aha kao više se ne more vrijeđat… onda zamislite sve najhuje o buiću pa ćemo reć da san to napisa…

  1. gost napisao:

   Naša vlast se i dalje pokazuje kakva je – pederska jer drukčiji i ne znaju biti, neko kakovi su takovi i ustaju!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.