“3.racing EXPO 2011.” subotu u Gračišću

3racing_expo.jpgU organizaciji automobilističkog internet portala Racing.hr treću godinu za redom u Istri se održava sajam trkaćih automobilskih dijelova, opreme i vozila, rabljenih i novih. Prve dvije godine sajam se održavao u Buzetu, a ove će se godine po prvi puta održati u Gračišću.

Manifestacija pod nazivom „Racing buvljak“ održana je dvaput u Buzetu, pa su organizatori nakon dvije uspješno organizirane manifestacije odlučili organizirati i treću, koja će se pod imenom “3.racing EXPO 2011.” održati u subotu, 5. veljače na igralištu kod Škole u Gračišću.

Radi se o jedinstvenoj manifestaciji takve vrste u Hrvatskoj koja pruža priliku tvrtkama koje se bave prodajom trkaće opreme i dijelova za upoznavanje s novih potencijalnim kupcima, ali pomaže i automobilistima, odnosno motociklistima da jednostavnije prodaju rabljene dijelove, vozila i opremu; ističu organizatori.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10 do 16 sati. Osim prodaje novih i rabljenih dijelova te predmeta, na sajmu će se također posjetiteljima predstaviti i neke tvrtke iz područja automobilizma.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.