“Lijepom našom” u Pazinu

Lijepom našomTelevizijska emisija ”Lijepom našom” gostuje u Pazinu, 05. i 06. ožujka 2008. s početkom u 20,00 sati u sportskoj dvorani Pazinskog kolegija. Tradicionalnim plesovima predstavit će se folklorna i kulturno–umjetnička društva: Pazin, Barban, Uljanik i Ivan Fonović Zlatela.

Nastupit će i Vesna Nežić Ružić, Sergio Pavat, Elio Pisak, Lidija Percan, Mirko Cetinski, Livio Morožin i Gustafi, te Robertino i Taša.
Čut će se u Pazinu ove srijede i četvrtka i klapske pjesme jer su se snimanju odazvale klape: Luka, Sveti Petar u Šumi i Motovun.

Stare zanate predstavljat će Dalibor Frančula iz Sutivanca i Umberto Mohorović iz Tinjana.

Ulaznice za snimanje emisije ”Lijepom našom” možete nabaviti i u pretprodaji, u frizerskom salonu AS u Pazinu.
Prodaju se po cijeni od 30 kuna, a sav je prihod namijenjen za dobrotvorne svrhe.

www.pazin.hr

11 komentara na ““Lijepom našom” u Pazinu”

 1. Anonymous napisao:

  Može li mi netko objasniti zašto su na početku emisiju Istarsku himnu “Krasna zemljo” otpjevali Slavonija Band?

  1. a ma napisao:

   E, to se i ja pitan!

  2. Anonymous napisao:

   I ja isto… i nisam primjetio da su u emisiji (emisijama) bili Dalmacija Band i Istra band?

 2. uuu napisao:

  i mi se pitamo di je svirka na sopele – mantinjada, di je pjesma na tanko i debelo… prikazali smo Istru kako su rekli oni koji su program slagali (urednici,režiseri ili ki već)

 3. Anonimno napisao:

  ljudi, a kade so nan pikuni, kosirići, krampi, brkunići, pizdići i oslići…kade nan je mih, roženice, dišnice i mišnice…ljudi, kade su nan Fergušoni i fićeti, a kade boškarini i koze…ljudi, život nije Etnografski muzej!

  1. Anonymous napisao:

   Tako je… nitko to nije ni rekao! Nije to bit pitanja… zašto to nije otpjevao Sergio Pavat? Pazinski zbog Roženice? Lindarac Davor Lovrinić? Bilo koji Istrijan?

   1. Anonimno napisao:

    Sergio Pavat će opalit jedan bećarac kad se bude snimalo u Đakovu.

  2. Anonimno napisao:

   Brižna naša Istra s ljudima kakov si ti.ima nas još ki se trudimo da stare užance ne padu va zaborav.aš to ča si nabroji to jest ŽIVOT!

 4. Curka napisao:

  Znači ćemo videt još sutra ča ima..ja mislin da je osin tega Slavonija banda sve bilo super!! Pohvale izvođačima,a najviše domaćinima=)

 5. Anonimno napisao:

  S “Lijepom našom” lipi naš Pazin se tako lijepo naprčio, rastvorio čmar, i pustio HTV i Marka Uvodića da mu uđu cijelom dužinom, pa i više od toga. Zar je moguće da svi koji su bili pristuni nisu ni trepnuli dok je taj idiot uporno ponavljao PaZIN, s naglaskom za zadnjem slogu?

 6. Curka napisao:

  ..koliko san ja pratila to se je desilo samo 1 put,pa vjerojatno i ti imaš krivi naglasak npr.na Varaždin..kad oni inace tako govore ja mislim da ni starašno ca je raka PaZIN samo 1 put,a istina je da bi to trebali ispravit,i btw.on je Branko,a ne Marko Uvodić

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.