Od 1. lipnja nove cijene na Ipsilonu

Od 1. lipnja na Istarskom ipsilonu uvodi se ljetna tarifa koja će vrijediti do 30. rujna. Kao i prošle godine, za korisnike ENC uređaja cijene ostaju iste, dok će za ostale korisnike cijene biti više za 10 posto. Ljetnu tarifu Bina-Istra objašnjava većim angažmanom u održavanju autoceste i povećanju mjera sigurnosti prometa u ljetnim mjesecima.

– Kako bi svim našim korisnicima nastavljali pružati visoke standarde putovanja Istarskim ipsilonom, ljeti moramo uložiti znatno veće napore, sredstva i resurse. Ova situacija zahtijeva i zapošljavanje velikog broja radnika koje raspoređujemo u nadzoru prometa, na održavanju cijele naše infrastrukture i na naplatama. Ljetna tarifa je također od iznimne važnosti zbog održavanja financijske stabilnost projekta i nastavka gradnje punog profila od četiri vozne trake Istarskog ipsilona. S obzirom na posljednje razgovore s ministrom prometa, početak izgradnje svakako očekujemo ove godine – rekao je Christian Santaleza, direktor Bina-Istre.

Bina-Istra Mobile Web nova je web aplikacija koja nudi sve potrebne informacije za jednostavnije putovanje Istarskim ipsilonom. Stanje na cesti, meteo uvjeti, zone radova, web kamere i ostala upozorenja dostupna su na interaktivnoj karti kao dodatna pomoć vozačima u pripremi putovanja. Bina-Istra Mobile Web aplikacija nudi izuzetno dobar alat za SOS pozive. Vozačima kojima je potrebna pomoć u prometu, podatke mogu zatražiti direktno iz aplikacije. Aplikacija je za korisnike besplatna.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.