1. Sajam udruga Grada Pazina

2Gradski savjet mladih Grada Pazina poziva sve zainteresirane na 1. Sajam udruga Grada Pazina, koji će se održati 19. i 20. rujna 2014. u Društvenom centru Veli Jože.

Cilj Sajma jest predstaviti rad udruga na prostoru Grada Pazina te otvoriti vrata novim članovima i volonterima. Svaka će udruga na raspolaganju imati 20 minuta za prezentaciju, a raspored njihovih predstavljanja (koji je još uvijek sklon sitnijim promjenama) možete pronaći u PDF obliku.

Osim interaktivnih predstavljanja udruga, očekuju vas i predavanja Nevije Srdoč i Bojane Ćulum te koncert etno skupine Veja.

RASPORED_IZLAGANJA_(1).pdf (224.64 KB)

pazin.hr

1 komentara na “1. Sajam udruga Grada Pazina”

  1. sajam napisao:

    Bravo za incijativu, ali mi se nekako čini da nije baš razrađena.

    Da bi netko tko nezna što ga zanima prikupio informacije o par udruga, mora na sajmu biti cijela dva dana. Možda bi bilo dobro uzeti uhodan model sajma fakulteta, gdje istovremeno izlažu svi fakulteti, pa se zainteresirani mogu informirati, pokupiti informacije i materijale, a vrijeme koje će provesti tamo biraju sami.

    Dali je sretno napraviti istovremena događanja na više mjesta? Ljude koji dođu u društveni centar možda zanima Limena glazba koja svira u svojim prostorijama, a oni to ni neznaju (znam da postoji raspored, ali nisu ga svi vidjeli).

    Ideja je super, ali ima prostora za poboljšanje.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.