10. Tjedan psihologije i u Pazinu

Jubilarni 10. Tjedan psihologije u Hrvatskoj održat će se od 20. do 26. veljače 2017. s različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Lijepe naše. Tjedan psihologije u Hrvatskoj uvijek se održava u tjednu u kojem pada 20. veljače, dan kada je 1953. godine utemeljeno Hrvatsko psihološko društvo. Krovni organizatori „10. Tjedna psihologije u Hrvatskoj“ su Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora.

Cilj ove manifestacije je putem predavanja, radionica, okruglih stolova i drugih događanja i aktivnosti građanima približiti što se sve radi u okviru psihološke djelatnosti te prikazati različite mogućnosti pomoću kojih psiholozi mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete življenja pojedinca i zajednice. Sva događanja u Tjednu psihologije su besplatna.
U obilježavanje Tjedna psihologije uključili su se i pazinski psiholozi s dvije skupne aktivnosti za javnost. Tako će se u ponedjeljak, 20. veljače 2017. u 14,30 u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu održati neformalno druženje sa svim zainteresiranim srednjoškolcima naziva „Dojdi i pitaj“. Srednjoškolci će imati priliku pitati psihologe sve što ih zanima o samoj psihologiji, a hrabriji možda iskoriste priliku i potraže pomoć u rješavanju nekog svog problema.

U četvrtak, 23. veljače 2017. u dvorani Istra u Spomen domu u Pazinu pazinski će psiholozi od 17 do 19 sati održati „Psiho samanj“. Iako nije prvi utorak, već zadnji četvrtak u mjesecu, pozivamo vas da posjetite „Psiho samanj“ gdje ćete u nizu ponuđenih radionica i kratkih prezentacija sigurno naći i nešto zanimljivo za sebe! Evo što se nudi:
1. Nevija Srdoč, mag. psych, univ. spec oec. : „POZITIVNA PSIHOLOGIJA“
2. Ljiljana Matošević Levak, dipl. psih., prof. : „PENZIONERSKE ĆAKULE“
3. Jasna Sloković, dipl. psih., prof. : „ZALJUBLJENOST, LJUBAV, BRAK“
4. Gordana Trošt – Lanča, dipl. psih., prof. : „PUN MI JE KUFER STRESA“
5. Vesna Rusijan, dipl. psih., prof. : „STVARNI ŽIVOT ILI REALITY SHOW? PSIHOLOGIJA, MEDIJI I ETIKA“
6. Tina Gregorović Hlušička, mag. psych., prof. : „TKO JE STVARNO POPULARAN?“
7. Valentina Rabar, mag. psych., prof. : „UČENJE NE MORA BITI MUČENJE“
8. Nikoleta Zubić, mag. psych. : „CYBERBULLYING“
9. Neva Ljuština, mag. psych. : „ODNOS MAJKE I KĆERI – JESAM LI ISPUNILA OČEKIVANJA?“

Osim u Pazinu, u Tjednu psihologije organizirane su različite aktivnosti i u ostalim gradovima Istre – više istražite u programu aktivnosti na mrežnim stranicama Društva psihologa Istre http://dpi.hr/ ili na njihovoj facebook stranici https://www.facebook.com/dpi.hr/.

1 komentara na “10. Tjedan psihologije i u Pazinu”

  1. sajkokiler napisao:

    Fali samo predavanje – Pun mi je kufer psihologije….

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.