Pripreme za PEUB u punom jeku

Predsjednik Boćarskog saveza Istarske županije Valter Krizmanić na  konferenciji za novinare održanoj u sijedu, pet dana pred početak Europskog boćarskog prvenstva koji će se od 3. do 8. rujna održati u Pazinu zahvalio svim članovima organizacijskogodbora na čelu s gradonačelnikom Renatom Krulčićem na uloženom trudu s ciljem da se prvenstvo održi u ovom gradu nakon 23 godine.

„Svi priželjkujemo i poneku medalju i uvjeren sam da će hrvatski reprezentativci  ugraditi svoj maksimum i polučiti uspjeh“ –  poručio je Krizmanić dodavši kako su pripreme ušle u završnu fazu te kako su svi radovi u dvorani gotovi. Naime, kako se danas čulo, prva četiri dana natjecanja koristit će se vanjsko, šatorom natkriveno igralište i boćarska dvorana, a u petak i subotu kreću polufinalna i finalna natjecanja te će se u tom dijelu prvenstva natjecanja odvijati isključivo u dvorani.

Inače, izbornik hrvatske boćarske reprezentacije Milan Celija okupio je jučer reprezentativce Gianfranca Santora, nenada tadića, Rolanda Marčelju, Lea Brnića, Juru Maglića i Antu Grančića s kojima na mjestu europske boćarske smotre ima zadnju prpovjeru njihove individualne forme.

„Hrvatska je u boćanju velesila, uz Sloveniju, Italiju i Francusku, čije će nam reprezentacije biti najjači konkurenti. Vjerujem mojim igračima te očekujem najmanje jednu medalju ” – poručio je izbornik Celija i dodao kako je objektivno očekivati osvajanje medalja.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.