13. Memorijalni košarkaški turnir Marijan Salamun Salko

Ovaj vikend završen je 13. memorijalni košarkaški turnir Marijan Salamun Salko. Ove godine nastupali su i predkadeti u Svetom Petru u Šumi. Uvjerljivo je prvi bio Helios prvak Slovenije, slijede Kastav, Crikvenica i Pazin.

U kadetima domaćini su prvog dana veliki dio utakmice vodili u utakmici sa kasnije prvakom turnira Cedevitom da bi na kraju izgubili sa 81-88. U drugoj utakmici turnira Crvena zvezda je pobijedila Helios iz Domžala sa 72-53. Drugi dio KK Pazin do poluvremena opet sjajno igra i vodi sa Heliosom Domžale prvu četvrtinu ali na kraju gosti pobjeđuju sa 65-82. U drugoj utakmici Cedevita predvođena najboljim igračem turnira Parlovom od početka utakmice do kraja vodi i pobjeđuje Crvenu zvezdu sa 81-75. Treći dan turnira Cedevita vodi na početku uvjerljivo Helios, uporni Slovenci se približavaju ali Cedevita održava prednost do konačnih 79-73. U zadnjoj utakmici na početku Pazinci vode protiv favorizirane Crvene zvezde međutim kako utakmica odmiče dolazi do izražaja iskustvo i veći roster gostiju koji uvjerljivo pobjeđuju sa 88 -51. Konačni poredak je Cedevita, Crvena zvezda, Helios i Pazin.

Ove godine možda je turnir bio i najjači do sada, a posebno treba istaknuti su gostujuće ekipe vodili Anđelko Matov, Slobodan Klipa i Dejan Čikić najbolji ili ponajbolji treneri za rad sa mladima u svojim zemljama!

KKGS

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.