14. rođendan iPazin portala

ipazin14v2

iPazin portal na današnji dan (16.5.) slavi 14 godina svoga postojanja. Na taj je dan 2001. godine registrirana domena www.ipazin.net.

iPazin je osnovan kao projekt Radiokluba Pazin, a na projektu su tada sudjelovali Tomislav Čubrić kao idejni začetnik, te Marko Pernić, Hrvoje Horvat, Marko Češić i Andrej Balde. Od tada pa do danas iPazin djeluje prevenstveno na dobrovoljnoj aktivnosti trojice urednika u nastojanju da građanima Pazina i okolice pruže objektivne i nepristrane vijesti, informacije te zanimljivosti o gradu.

iPazin je tako postao najposjećeniji web Pazina i šire okolice sa preko 30 tisuća posjeta svakog mjeseca i sa gotovo 5 tisuće prijatelja na Facebook stranici iPazina. To nam daje motivaciju za daljnji rad i trud oko portala.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim prijateljima, posjetiteljima, suradnicima, te suradničkim portalima na podršci kroz ovih 14 godina!

2 komentara na “14. rođendan iPazin portala”

  1. eh napisao:

    čestitke na dugotrajnosti!

  2. boris demark napisao:

    Čestitke na upornosti i trudu i veliko hvala zbog ažurnog i objektivnog praćenja aktivnosti koje provode korisnici i radnici Doma za odrasle osobe Motovun.

    Ravnatelj
    Boris Demark

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.