15. XCO Croatia Cup – Vodice 2013 UCI CI: Kiršić (Elite W) i Brajković (U15) pobjednici

2Nikad jača i brojnija utrka „Croatia open“ u Vodicama. Brojke govore sve: 215 natjecatelja iz 12 zemalja i 55 klubova, došlo je na stazu „Orlov krug“ UCI C1 kategorije. Preko 40 seniora iz cijeloga svijeta došlo je u borbu za svjetske bodove, a pobjedničko postolje popunila su trojica vozača koji voze svjetski kup. Naslov najboljeg ponovo je, drugu godinu zaredom, odnio Adrian Brzozka iz Poljske.

Naša inače neprikosnovena elitašica Andrea Kiršić postigla je više nego hvalevrijedan rezultat. Prva u ukupnom poretku elite žene, pobijedivši Zupan Anu iz Energijateam (SLO). Inače Andrea je od ove godine član BK Keindl Sport iz Zagreba. Karlo Brajković član BK Istra Pazin pobjednik je kategorije U 15 ispred Anže Mihalčića iz Energijateam (SLO). U istoj kategoriji 4 mjesto zauzeo je njegov klupski kolega Patrik Pincin. Ivaninić Nino osvojio je u kategoriji U14 2. mjesto.

Inače u najelitnijoj konkurenciji kod vozača Paolo Rigo član Tuškanca iz Zagreba osvaja izvrsno 17. mjesto tj. 1. mjesto u konkurenciji hrvatskih vozača. Sandi Bažon član BK Keindl Sport iz Zagreba u kategoriji Juniori osvaja 5. mjesto, a 1. u konkurenciji hrvatskih vozača, a Bertetić Marko iz istog kluba 10. mjesto, 3. mjesto u konkurenciji hrvatskih vozača.

Kako je već poznato u MTB-u Pazinski vozači daleko su dogurali te služe na ponos svojeg grada ma za koji klub vozili.

iPazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.