Samostalna izložba Larija Ivančića

dlspazin.jpgDruštvo likovnih stvaratelja Pazin poziva na otvorenje samostalne izložbe mladog i talentiranog člana Larija Ivančića večeras u 19 sati u prostorima galerije Društva likovnih stvaratelja u ulici Jurine i Franine 11 u Pazinu.

Iz kataloga:

Melancholia generosa

Šetnja ovom izložbom multimedijski obogaćenoj-slike u tehnikama olovke, akrila, ulja na platnu i pastela, kratki trominutni animirani film „Carpe diem“, zvuci klavira i zbirka poezije, proširit će naše osjetilne, estetičke horizonte. Ivančićevi potezi običnom olovkom ukazuju na dobrog poznavatelja anatomije ljudskog tijela: promatrajući aktove, čini se kao da vidimo skulpture, kipove, statue, koje zbog geometrije prostora, želimo kružno obilaziti kao cjelinu. Osim toga, izložena je i jedna statua od pečene gline.
Budući da je razvojni i stvaralački opus Larija Ivančića izražen raznoliko, nije nužno na početku puta svrstavati ga u određene žanrovske pravce, ili okvire. On osobno, najbolje će umjeti trasirati svoja istraživačka putovanja.
Ne bez razloga, dojam izloženih radova i stvaralačka zrelost mladog umjetnika sa Starog Pazina, već sada nadilaze broj njegovih godina.

Branko Ljuština

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.