18. Sportske igre mladih u Pazinu

2Osamnaeste sportske igre mladih pod motom “Živimo život bez droge jer droga uzima život” i Coca-Cola Cup 2014. započeli su u utorak u Umagu. Danas je pak na Coca-cola cupu-Sportskim igrama mladih sudjelovalo oko 300 učenika pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora. Najuspješniji natjecatelji u atletici koji su se plasirali na završnicu u Splitu koja će se održati tijekom srpnja i kolovoza su Lana Milanović i Martin Bertoša. U kategoriji graničara na završnicu putuje ekipa: “Šajete” iz kategorije rođenih 2003. godine i mlađih, a “Vodene kugle” iz kategorije rođenih 2005 i mlađih.

Najjači udarac nogom imao je Anton Močibob, a u žongliranju je najvještiji bio Danijel Putinja. Najbolja ekipa cageballa (ograđenog malog nogometa) bila je ekipa pod nazivom “Četiri majstora”. Susret je pozdravio pazinski gradonačelnik Renato Krulčić poručivši da Grad Pazin podržava sportsku manifestaciju koja za cilj ima podršku zdravom načinu života.

glasistre.hr

4 komentara na “18. Sportske igre mladih u Pazinu”

 1. zdrava napisao:

  Coca cola i zdrav život?!?!

 2. bajgadinski napisao:

  Vijesti iz budućnosti:”Gradonačelnik Pazina Renato Krulčić pozdravio je ovogodišnji tradicionalni prelet ptica selica nad teritorijem grada Pazina te izrazio želju da prelete i sljedeće godine.Naglasio je kako je Pazin oduvijek bio grad koji su ptice selice migrirajući prelijetale kao i grad koji je pticama bilo ugodno prelijetati.Nakon što je mahnuo jatu ptica, gradonačelnik se vratio svojim svakodnevnim aktivnostima te je u uredu odigrao partiju Angry Birdsa uz čašu Coca -Cole.”

 3. prirez napisao:

  U to ime, predlažen da se napravi još jedna sportska dvorana namijenjena tim igrama. Pa da do kraja iskoristimo maksimalno dozvoljeni prirez.

 4. ZDRAV DUH napisao:

  Sportske igre mladih su program sa svom simbolikom u duhu Olimpijskih igara.
  A sportski program… boli glava. Sadržaji tih susreta su prilagođeni promotoru, sponzoru.
  Stručni radnici u fizičkoj kulturi – kineziolozi sigurno drukčije promišljaju o programima za mlade.
  Sve je podređeno zdravom piću u zdravom tijelu. Problem droge se može i na primjereniji način promovirati.
  Vidljivo je da sudjeluju institucije koje rade s mladima i političari.
  Da li je u pitanju financijski interes kod tih struktura ?
  U Puli se u organizaciju uključila i Udruga kineziologa Pule, koji osmišljavaju daljnji sveobuhvatniji program sportskih susreta mladih.
  U Pazinu ne vidim naznaka da postoji takva inicijativa. Društvo Naša djeca i druge sportske i slične udruge bi našle svoje mjesto u provedbi takvog programa za Zdravi duh u zdravom tijelu. Sa zdravim porukama. Stručno praćenim i vrednovanim. I sa manjim investicijama. Glasam za Susrete mladih radi susreta u smislu U zdravom tijelu zdravi duh !

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.