2. Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja/projekata za provedbu Strategije razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine

U svrhu identificiranja projektnih ideja i projekata te izrade baze projekata, Koordinacijski odbor za provedbu Strategije razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine, raspisuje 2. Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja u skladu sa Strategijom razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine.
Pozivaju se građani, predstavnici trgovačkih društava, obrta, OPG-a, zadruga, udruga, javnih ustanova, mjesnih odbora odnosno, čitava zainteresirana javnost s područja Grada Pazina na prijavu projektnih ideja i projekata.

Temeljem svih projektnih ideja i projekata prikupljenih putem ovog poziva, Koordinacijski odbor za provedbu Strategije kreirati će bazu projekata, te nakon analize, pripremiti mjere administrativne pomoći te prijedloge poboljšanja kapaciteta za pripremu i provedbu projekata.
Sve projektne ideje se predaju u priloženom Obrascu za prijavu projektnih ideja/projekata.

Javni poziv je otvoren do 15. prosinca 2017. godine.

Pozivamo sve potencijalne prijavitelje da svoje projektne ideje putem Obrasca prijave na e-mail: [email protected] ; putem faxa na broj 052/624-131 te pismeno ili osobno na adresu Grad Pazin – Upravni odjel za gospodarstvo, financije i proračun, Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52000 Pazin.

Ovaj Poziv za predlaganje projektnih ideja nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo radi procjene apsorpcijskog kapaciteta i uključenja u Strategiju razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine.
Vlasništvo nad projektnim idejama u potpunosti će se poštovati.

Javni poziv 2017.docx

Obrazac prijave 2017.docx

4 komentara na “2. Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja/projekata za provedbu Strategije razvoja Grada Pazina od 2015. do 2020. godine”

 1. Previse zujanja napisao:

  Meni se čini da su ovi ljudi u općini još malo pa “Komisija za izbor najpametnijih ideja građana”. OK može i tako
  Onda neka u općini rade: gradonacelnik, pomoćnik za opće poslove i jedna administrativna osoba + jedan informatičar koji objavljuje glasanja na free online servisima..
  I onda ne trebaju praktički ni izbori ni ništa. Ionako će građani sve sami napraviti..
  Jel nema ništa pametno da se mogu ovi u općini sami sjetit? Možda im se ne da ili ne znaju? Pa šta rade tamo toliko, cijela jedna zgrada?

  Zujanja ko u priči, a meda nema na vidiku..

  PS. Netko tko ima mu*a i pametnu ideju nece je dati vama da mu je najprije procijenite da je feasible pa da onda čeka još 2-3 godine da možda od Vas pripomognuto dobije neke novce za to. Oni koji to budu čekali ionako ništa ne bude od njih.

 2. Stupidin napisao:

  Svako selo je pocelo stavljato u park sprave za vjezbanje. Mislim da nije bilo nikakvih projekata i slicno.

 3. pesimist napisao:

  poklanjam svoju ideju samo realizirajte vec jednom… javna površina- parka od 3 djela : ograđen park za pse, dio parka za sprave, i da mamice budu vesele, ograđen park za decu da psi ne smiju unutra. svi sretni i veseli. i stari i mladi. i klupice ljepo i kantice za smeće, kako za pasje drekce tako i za dječje drekce. i ostalo smeće. poklanjam vam ideju, lep pozdrav, živi bili i vjerojatno ne dočekali

 4. novi_tesla napisao:

  jako dobra strategija bi bila da se riješite svih bivših pročelnika, direktora, ravnatelja, koji su uhljebljeni u istim/sličnim ustanovama,poduzećima,gradu, a tim novcem uredite sva pročelja zgrada od autobusnog kolodvora do kaštela.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Anketa

U kojem je pametnom području Pazin najjači?


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 7 dana
Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2018.