20. Međunarodni kup Grada Pazina

2Nikola Zidarić pobjednik je Jubilarnog 20. MEĐUNARODNOG KUPA GRADA PAZINA u lovu ribe udicom na plovak održanog na barama kraj Cerovlja 17.-18.10.2015.godine u organizaciji ŠRD “Pazinčice” Pazin te pod pokroviteljstvom Grada Pazina.

Dana 17-18.10.2015. godine na barama kraj Cerovlja okupilo se 22 dvije ekipe, (44 natjecatelja) kako bi svojim tehnikama u ribolovu “lova ribe udicom na plovak” osvojili prekrasne anfore koje organizator već 20 godina daje pobjednicima. Okupilo se tu društvo skoro iz cijele države uz 3 ekipe iz Italije i 1 ekipe iz Slovenije koji su u dva dana natjecanja po solidnom vremenu koje je na sreću svih proteklo bez kiše. Ulovilo se 102 kg ribe što je 2,318 kg po natjecatelju čime su organizatori veoma zadovoljani. Na kraju je prema pravilima sva ulovljena riba vraćena u vodu.

Od 44 natjecatelja koji su lovili na barama, pojedinačni pobjenik je Nikola Zidarić član ŠRD “Pazinčice” Pazin koji je provog dana natjecanja zauzimao 20 mjesto da bi drugi dan ribolova, “školski” odrađenom tehnikom meča i role na 25 metara ulovio 7070 grama ribe i time zauzeo prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, a samim time i svoju ekipu doveo sa 11 na 2 mjesto.

POJEDINAČNI PLASMANI:
1.Nikola Zidarić 8170 gr ribe
2.Dragutin Kovačić 7420 grama ribe
3.Irio Balboni 6850 grama ribe.

EKIPNI PLASMANI:
1.TAMARAcom 2 u sastavu
Dragutin Kovačić i Kristijan Stolnik 11,430 kg
2.Ulja Komarija d.o.o. u sastavu
Nikola Zidarić i Đildo Drndić 10,620 kg
3-Cannisti Ranezzesi (ITA)
Irio Balboni i Fabio Busi 7,560 gr.

Nagradu za najveće ulovljenu ribu Šaran od 3330 grama odnio je Dragutin Kovačić.

Pobjednicima je nagrade koje je organizator pripremio uz veliku pomoć sponzora kojma se i ovim putem zahvaljujemo uručio predstvnik Grada Pazina , Dogradonačelnik gosp. Brajković i predsjednik Hrvatskog Športskog ribolovnog saveza gosp. Vladimir Sever koji je domaćine počastio svojim nastupom na jubilarnom 20. kupu koji je lovio zajedno sa gosp. Sinišom Slavinićem kao i prije 20 godina na 1. Kupu koji se održavao na jezeru Butoniga. (ekipa Bjelovara).

Svi natjecatelji kako je već tradicija dobili su prigodne nagrade shodno ostvarenim plasmanima dok je pobjednik doslovce otišao kući puhih ruku, uz osvojene plakete i medalje te slučajno ili ne lovio je mečom i rolom a upravo za prvo mjesto nagrada je bila izuzetno kvalitetan i vrijedan meč i rola, te stalak koji je izradio prijatelj durštva Marjan Rakintičan na kojem se ove godine našao i pršut od 6 kg, te slika pazinskog umjetnika Lina Ujčića koji je i ove godine bio uz ribiće. Također je i ove godine uručena nagrada iznenađenja, karikatura rad našeg “Ramina” na kojoj su se našli naši članovi, braća Flavio i Massimo Russi koji nisu ni slutili da će ove godine biti motivacija “Raminu” da izradi njihove likove na karikaturi.

Natjecanje je uspješno vodio i sudio Vrhovni sudac ŠRD “Pazinčice” Pazin Dean Velenderić uz pomoć tima sektorskih sudaca.

1 komentara na “20. Međunarodni kup Grada Pazina”

  1. Anonimno napisao:

    ČESTITKE NIKOLA

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.