23 fotografije pristiglo na natječaj “Prirodne ljepote Pazinštine”

1.jpgPogledajte fotografije koje su pristigle na natječaj “Prirodne ljepote Pazinštine” i kliknite na sviđa mi se/like na fotografiju koja vam je najbolja. Tri fotografije sa najvećim brojem like-ova, dobivaju poklon bonove Fotocentra iz Pazina.Fotografije možete pregledati i lajkati na facebook stranici iPazina: http://www.facebook.com/album.php?aid=200945&id=263950524165

6 komentara na “23 fotografije pristiglo na natječaj “Prirodne ljepote Pazinštine””

 1. gradanin2 napisao:

  Sve je to OK, ali – tema je “Prirodne ljepote pazinštine”.. Možda bi fotografije trebale biti označene sa lokacijom snimanja, da se zna gdje su snimane (za ono što se ne prepoznaje).Da li u “pazinštinu” spadaju npr. Gračišće, Pićan, Kotle, Učka, Borut i sl ?
  A najmanje trebaju biti označene inicijalima ili imenom na fotografiji (nije fer)..

  Zanima me, gdje su na pazinštini one dine pijeska ? Zatim, ne prepoznaje se baš pazinština na večernjoj slici sa nebom (može biti slikana bilo gdje). Ista stvar su i one fotke prirode.. Možda su slikane negdje u Gorskom Kotaru.. I tako dalje, i tako dalje…

  Lijepi pozdrav !

  1. admin napisao:

   U natječaju piše: područje općine Pazin
   Sve fotografije su iz tog područja – to mogu potvrditi. A što se tiče potpisa u fotografija, to se slažemo, ali pošto su samo inicijali, nismo željeli dizati veliku strku oko toga. Ubuduće ćemo izričito tražiti fotografije bez inicijala.

   Hvala na kritici!

   1. hmh napisao:

    još da postoji općina Pazin. Mislim da je još od 1993. godine Grad Pazin.

 2. gradanin2 napisao:

  Hvala na odgovoru. I, mislim, nema razloga da vam ne vjerujem. Ali, mene zaista zanima, gdje se na pazinštini nalaze one pješčane dine ?! Ili pak, ono jezero u crno-bijeloj tehnici ? Da li je to možda neka bara u Borutu ?

  1. markop napisao:

   Pješčane dine su slikane na Kanužu, iznad Mečari, prema Bertošima; u kolovozu ove godine.

   Neznam na koje jezero misliš, ali ako je ovo (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4711865&id=263950524165&ref=fbx_album), onda je to jezero Butoniga, pod Kršiklom, snimljeno također u kolovozu ove godine.

 3. gradanin2 napisao:

  Va bene. No samo još to: možda san malo na(u)poran, ali želin vam reć da sam ja proveo, takoreć, skoro cijelo djetinjstvo na Kanužu i okolici, ali ovakve krajolike nisan vidija… Izgleda da se dosta promijenila ta zemlja, ilovača, u međuvremenu… Mislim, fotografija je sasvim OK, da.
  I jezero je OK. Super, čak..

  Pozdrav !

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.