Mirta Krsnik prva na Bledu

mirta_krsnik_bled_2014Šesnaestogodišnja Mirta Krsnik iz Pazina sudjelovala je na međunarodnom festivalu za djecu, mlade i odrasle “Bled Golden Microphone” koji se održao na Bledu (Slovenija) od 15. – 19. 07. 2014. godine. U svojoj je starosnoj kategoriji osvojila 1. nagradu.

Riječ je o kategoriji mladih između 15. i 18. godina u kojoj je Mirta, između 15 kandidata osvojila prvo mjesto. Na festivalu je bilo ukupno 52 natjecatelja, podijeljenih u 5 dobnih skupina iz 11 zemalja: Švedske, Švicarske, Malte, Bugarske, Rumunjske, Italije, Slovenije, Hrvatske, BiH, Makedonije i Perua. Međunarodni žiri se sastojao od 6 članova iz Slovenije, Bugarske, Rumunjske, Malte i Makedonije.

Kao članice žirija sudjelovale su Nuša Derenda i Maja Keuc, slovenske pjevačice koje su svojevremeno predstavljale Sloveniju na Eurosongu, a ujedno su bile i gošće festivala. Cijela festivalska manifestacija se uklopila u program Bledskog leta gdje su nagrađeni pjevali u završnici na otvorenom, uz vatromet iznad jezera i tisuće luči koje su romantično svjetlucale na površini jezera.

Čestitamo Mirti!

DCIM100MEDIA

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.