Tečaj sigurnog rukovanja pesticidima

pesticidi_2014Pučko otvoreno učilište Pazin upisuje polaznike tečaja za sigurno rukovanje pesticidima. Više pročitajte u nastavku.

Osnovne informacije za polaznike

OBRAZAC ZA PRIJAVU POLAZNIKA

Rok za polaganje ispita i dobivanje iskaznice je 26.11.2015.

1. Modul za profesionalne korisnike (osnovni i dopunski)
Ovaj modul obuhvaća:
OPG i druge poljoprivrednike (potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo i maslinarstvo)

2. Modul za distributere (osnovni i dopunski)
Ovaj model obuhvaća:
uvoznike, dobavljače, trgovce na veliko i malo, prodavače(potkategorija: trgovci na veliko i malo, prodavači i djelatnici u nabavi)

Ukupan broj sati u nastavi je 15 školskih sati
CIJENA TEČAJA:
1) Modul za profesionalne korisnike
600,00 kn za polaznike s područja Grada Pazina, s time da Grad Pazin financira 50% iznosa odnosno 300,00 kuna (300, oo kuna plaćaju polazinici a Grad dostavlja Pučkom učilištu 300,00 kuna po polazniku
500,00 kn za polaznike sa drugih područja. Općinama s područja Pazinštine poslan je zahtjev o sufinanciranju izobrazbe.

– Modul za distributere 500,00 kn

U cijenu tečaja uključen je PDV.
Plaćanje tečaja vrši se u ukupnom iznosu prilikom zaprimanja prijave.
Trošak polaganja ispita za sve module polaznika iznosi 50,00 kuna, a propisan je Pravilnikom o visini naknada i načinu raspodjele sredstava u postupku registracije sredstava za zaštitu bilja, ocjene aktivne tvari i izdavanja dozvola za sredstava za zaštitu bilja (NN 38/2013).
PROVEDBA TEČAJA I PRIJAVE

Svi potencijalni polaznici biti će obaviješteni putem medija i osobno prema iskazanim interesima te putem web stranice Učilišta www.puckouciliste-pazin.hr na kojoj će biti objavljene sve informacije vezane uz tečaj. Očekivani početak prvog kruga izobrazbe je početkom listopada.

Predavanja će biti organizirana tijekom tjedna u popodnevnim satima, maksimalno prilagođen svim korisnicima, a održavati će se u Pučkom otvorenom učilištu (Spomen dom Pazin), u Maloj koncertnoj dvorani.

Svi polaznici dobit će materijale i skripte, a osnovna literatura za polaganje ispita je Priručnik Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.
Upisi se vrše putem obrasca kojeg se može pronaći da web stranici Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu (www.puckouciliste-pazin.hr) ili osobno u tajništvu Učilišta.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 052/624-333 radnim danom od 08,00 do 14,00 sati ili putem mail-a: [email protected]; [email protected] .

puckouciliste-pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.