27-godišnja E. S. iz Pazina izgubila nadzor nad vozilom i skrivila nesreću

Pazinski Novaki - nesrećaDvije osobe su lakše ozlijeđene u frontalnom sudaru opel astre s renault cliom pulskih oznaka u utorak u 11.50 sati na cesti Cerovlje – Pazin.

Nesreća se dogodila kada je 27-godišnja E. S. iz Pazina vozeći clio iz smjera Cerovlja prema Pazinu, izlazeći iz blagog desnog zavoja, izgubila nadzor nad upravljačem i prešla u suprotnu traku kada je iz suprotnog smjera naišao 55-godišnji A. M. iz Buzeta za volanom astre i frontalno se sudario s cliom.

Vozač i vozačica su nakon nesreće prevezeni na liječenje. Policija je radi očevida za sav promet zatvorila dionicu Zarečke Rampe – Pazinski Novaki od 12 do 13.30 sati.

Na mjestu nesreće zatekli smo razbijene automobile koji su nakon silovitog frontalnog udara na ravnom dijelu ceste završili izvan ceste, na maloj padini.

Glas Istre

2 komentara na “27-godišnja E. S. iz Pazina izgubila nadzor nad vozilom i skrivila nesreću”

  1. Gost napisao:

    Trebalo bi pod hitno sanirati taj dio ceste, jer onuda prolazim svakodnevno, i vrlo često sam svjedok izlijetanja UPRAVO NA TOM DIJELU!!!! I sama sam bila umalo žrtva jednog takvog izgubljenog nadzora nad vozilom od vozača koji je dolazio iz suprotnog smjera. Nakon toliko izlijetanja smatram da definitivno nije problem u ljudskom faktoru nego vrlo nekvalitetan kolnik. Bilo bi dobro obavijestiti nadležne službe čim prije budući da dolazi sezona kiša.

  2. gostt napisao:

    a i brzinu da se prilagodi nebi škodilo…. :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.