Bunker slavi prvi rođendan!

bunkerBuffet Bunker slavi prvu godišnjicu sa stilom, ovaj vikend Bunker vam daruje koncerte stilski tri različita benda ali svaki svojom kvalitetom nadilazi prosjek. U petak nastupa elegični Nellcote, u subotu frizirani blues band Feedback, a u nedjelju naelektrizirani ABOP.

NELLCOTE
Zagrebački bend Nellcote zaživio je 2010. godine kao projekt entuzijastičnog dvojca željnog stvaranja vlastite glazbe i predstavljanja svog malog svijeta drugima.
U tom svijetu isprepliću se duhovi glazbene povijesti, od delta bluesa i folka, do rock’n’rolla i alternative. Nakon višemjesečnih jam sessiona i snimanja u kućnom studiju, Nellcote se širi na postavu koja je spremna za nastupe uživo. Nakon mnogih koncerata po zagrebačkim klubovima, zapaženih nastupa na Terraneu i In Musicu te odličnih kritika, početkom godine izdaju EP. U Pazinu ćemo imati priliku čuti još neobjavljene stvari premijerno u peteročlanom sastavu.
http://nellcoteuk.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Nellcoteuk

FEEDBACK
Glazbena skupina Feedback je svojim energičnim nastupom oduševila sve prisutne ovogodišnjeg Last Minute Open Jazz festivala u Balama.
Njihove jazz/blues interpretacije sa žestinom rock svirke nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Ono što je posebno je njihov moćan vintage zvuk koji dolazi iz instrumenata koje je sve teže naći i njihova besprijekorna live izvedba autorskih pjesama.
http://www.feedback.si/
https://www.facebook.com/glasbenaskupinafeedback

ABOP
Glazbeni vikend u Bunkeru zatvara ABOP.. after zbog kojeg se isplati propustiti ponedjeljak!
Možda nikad niste čuli za ABOP ali siguno jeste za matične bendove članova ABOPA (Pips chips videoclips, Elemental, Kries itd…)

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.