Fotogalerija: 2Cellos digli arenu na noge

2cellos_arena_pula_2013Najpoznatiji hrvatski glazbeni dvojac, 2Cellos, svojim su virtuoznim izvedbama klasike i obradama rock pjesama digli na noge više od pet tisuća ljudi. Sat i pol energične svirke bilo je dovoljno da opravdaju svoj status slavnih.

Na samom početku koncerta Luka Šulić uzviknuo je “Evo nas konačno ovdje”, a Stjepan Hauser se nadovezao izjavom da on po prvi puta nastupa u svojem gradu.

Koncert je, očekivano, započeo klasicima, ali su mladi glazbenici vrlo brzo prešli na stvari sa svojeg novog albuma In2ition koje su bile uvod u ono što je većina očekivala. Već su nakon nekoliko pjesama u potpunosti vladali publikom koja je oduševljeno prihvaćala Stjepanove česte šale.

Nakon romantičnih klasika U2-a, na pozornici se zvijezdama pridružio mladi pulski bubnjar Dušan Kranjc, što je dodatno ugrijalo atmosferu i izmamilo prve posjetiteljice u prve redove. Uslijedilo je više od pola sata raznik rock uspješnica poput “Voodoo people” i “You Shook me all night long”, prije čega je Stjepan zamolio zaštitare da se maknu i da puste svih da dođu do same pozornice.

Publika kojoj to nije bilo dovoljno, pozvala je 2Cellos na bis, na što su oni odgovorili vrlo laganom svirkom završavajući koncert obradom Stingove “Fields of gold”.

Pola sata nakon kraja koncerta Stjepan, Luka i Dušan družili su se s obožavateljima potpisujući majice, CD-e, ulaznice i skoro bilo što što su im obožavatelji dali.

Ovim su koncertom 2Cellos potpuno opravdali status svjetskih zvijezda. Iako su na koncertu dali sve od sebe, da je publika bila samo malo “življa” zasigurno bismo u ovom koncertu još više uživali.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.