3. fotonatječaj za najbolju fotografiju na temu: “Jesen u Pazinu”

jesen2.jpgNakon kratke stanke iPazin portal i studio za razvijanje fotografija i digitalni tisak, Fotocentar iz Pazina, organiziraju 3. fotonatječaj za najbolju fotografiju. Ovaj put je tema “Jesen u Pazinu”. Zgrabite fotoaparat i pofotkajte Pazin u predivnim jesenjim bojama ili prekopajte arhivu svojih fotografija u potrazi za najljepšim fotografijama Pazina u jesen. Fotografije mogu biti iz područja cijele Pazinštine.

Pravila su sljedeća:

  1. Nagradnom natječaju može pristupiti svatko sa najviše tri fotografije
  2. Fotografije šaljite na email: [email protected] i navedite svoje puno ime i prezime i točnu lokaciju svake fotografije
  3. Rok za slanje fotografija je 14.11.2010. do 23.59.
  4. Fotografije ćemo nakon toga obilježiti brojevima i uploadati ih na Facebook stranicu iPazin portala
  5. Prve tri fotografije sa najvećim brojem “lajkova” na Facebook stranici iPazina dobit će poklon bon Fotocentra i to za prvo mjesto u iznosu od 150 kn, drugo mjesto u iznosu od 100 kn i treće mjesto u iznosu od 50 kn.
  6. “Lajkanje” fotografija trajat će do 30.11.2010 do 23.59.
  7. Poklon bon možete zamijeniti za usluge Fotocentra (razvijanje digitalnih fotografija, fotografiranje za dokumente, usluge digitalnog tiska)

VAŽNO:

Osobe koje su već osvojile neku od prva tri mjesta,  mogu sudjelovati u natječaju ali će biti izvan konkurencije za dobivanje nagrada.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.