3. Humanitarni susret japanskih vozila

2“Oni koji su pohodili – znaju, oni koji sumnjaju – saznat će, oni koji su ignorirali – imaju rupe u životu…. 3. JDM meeting za one koji znaju, one koji žele saznati i one koji traže iskupljenje, održava se u nedjelju dana 29.09.2013. na krovnom parkiralištu Tower Centra Rijeka s početkom u 12h. Zabavni program prilagođen je svima, od nadobudnoga profi tjunera do cure koja se dosađuje ali želi se svidjet svome dečku :)”, najavljuju organizatori 3. Humanitarnog susreta japanskih vozila u Rijeci.

“Pohodite, uživajte u dobrim autima, dobroj klopi i cugi, glazbi, lijepim djevojkama i momcima koji se imaju čime pohvaliti. Dodatni razlog vašeg dolaska je humanitarni karakter cjelokupnog eventa. U slučaju nezaustavljive kiše susret se ne odgađa, već se održava u garaži 5B, samo kat niže, tako da obavezno dođite i učinite još jedan naš susret nezaboravnim.”

O humanitarnoj noti susreta:

“Na plemenitu inicijativu naše članice Lee Maljić, počeli smo na prva dva susreta skupljati novce za kupovinu namirnica i opreme za Dom za nezbrinutu djecu I.B. Mažuranić, podružnica Rijeka. Od ovog susreta na dalje, prema inicijativi gdina Marka Lenca, vlasnika auto kuće Nissan Lenac, koji se više i češće bavi humanitarnim radom i donacijama, novce ćemo skupljati za ustanovu kojoj je u tom trenutku pomoć najpotrebnija, jer neke ustanove dobivaju povremeno veće donacije, a u nekima doslovno u istom trenutku vlada teška neimaština. Kako bi naša donacija bila što vrijednija i uspješnija pozivam sve posjetitelje da doniraju preporučeni iznos od 10 do 20 kn u kutiju za donacije koja će bi smještena u neposrednoj blizini DJ pulta. Hvala svima unaprijed i nadamo se da ćete dokazati svima da je JDM srce plemenito.”

Organizacija i vodstvo ŠekoRejsing JDM Team

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.