3. Istarski energetski dani u Pazinu

4., 25. i 26. svibnja 2018. održat će se 3. Istarski energetski dani u školsko – gradskoj sportskoj dvorani u Pazinu.

Prisustvo predavanjima je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu. Organizatori su Grad Pazin i Hrvatski savjet za zelenu gradnju, a partneri su Istarska regionalna energetska agencija, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora u Puli i Pazin d.o.o.

Osim što će se u sklopu provedbe Life SEC Adapt projekta predstaviti važnost izrade Strategije prilagodbe klimatskim promjenama koju izrađuju gradovi Buzet, Labin, Pazin, Poreč, Pula i Rovinj, predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost govorit će o energetskoj učinkovitosti i iskustvima provedbe projekata, a Ministarstvo zaštite okoliša i energetike predstavit će aktualni natječaj „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u uslužnom sektoru (turizam, trgovina)“ .

U ulaznom holu dvorane bit će izloženi štandovi raznih tvrtki, a svi posjetitelji će imati priliku odgovoriti na “zeleno” pitanje na info štandu Grada Pazina čime se ostvaruje mogućnost dobivanja nagrade u subotu 26. svibnja u 11,00 sati nakon predavanja Korada Korlevića.

Više o programu pročitajte ovdje.

1 komentar na “3. Istarski energetski dani u Pazinu”

 1. Anonimno napisao:

  mi more neki od vas reć čemu služi ona nakaradna metalna konstrukcija pred spomendomon koja bi trebala služit za punjenje mobitela i sličnih uređaja

  nikad nikega nisan vide da puni tamo

  sad je još i zamotano selotejpon

  bitno da smo platili to i da su novinari slikavali gradske face

  a one kima bi to trebalo kao koristit ki jebe

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.