3. Memorijalni kup “Josip Joso Mrgan”

2Dana 27.10.2013. god. na jezerima kod Cerovlja održan je 3.memorijalni kup “Josip Joso Mrgan” u lovu ribe. “Na druženju se okupilo 27 ribića kako bi održali sjećanje na našeg Josu koji je bio poznat svim ribićima, jer je veoma često boravio na jezerima u Cerovlju, kako u lovu šarana, tako i štuke koju je s posebnim gušto volio loviti”, javljaju iz ŠRD “Pazinčica”.

Natjecanje je bilo u drugom planu, a prijavilo se 11 parova i pet kadeta koji su u tri sata ribolova pokušali uloviti što više ribe te preuzeti prelazni pehar na godinu dana.

U kategoriji kadeta treći je bio Josin unuk Sven Mrganan sa ulovljenih 223 grama sitne ribe, drugi Tino Opatić sa 270 grama i pobjednik u kategoriji kladeta bio je član “Mrene” iz Buzeta Adel Milković sa 323 grama ribe.

U seniorskoj kategoriji treće mjesto zauzeli su otac i sin Nelfi i Klemen Blažević iz ŠRD “Mrena” Buzet, sa 576 grama ribe, drugi su članovi ŠRD Pazinčice iz Pazina, Mario Plejić i Toni Stranić sa ulovljenih 922 grama ribe i pobjednici su slobodni ribolovci Ivica Mrgan i Mirko Marković sa ulovljenih 971 gram ribe.

Nakon ribolova druženje se nastavilo u ribičkom domu uz ribičke priče i sjećanja na Josu zajedno sa najužim članovima obitelji.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.