Javne radionice na temu manifestacija

Tijekom ovog i sljedećeg tjedna Upravni odjel za turizam Istarske županije će u suradnji s porečkim Institutom za poljoprivredu i turizam diljem Istre organizirati javne radionice na temu manifestacija. Tom će prigodom stručnjakinja iz područja event managementa Klara Trošt Lesić izložiti problematiku koju susrećemo prilikom organizacije manifestacija s financijskog, organizacijskog, logističkog, marketinškog i prodajnog aspekta.

Izlaganje će biti popraćeno nizom primjera i interakcijom sa sudionicima koje će se nastojati potaknuti na konstruktivnu raspravu o problemima i zaprekama prilikom organizacije manifestacija, kao i o pozitivnim iskustvima. Radionice se organiziraju u cilju razvoja Istre kao kvalitetne i konkurentne turističke destinacije, održivog razvoja kulturnih i prirodnih resursa te podizanja kvalitete turističkih proizvoda i usluga, što je u skladu s programom rada Upravnog odjela za turizam i smjernicama iz Master plana razvoja turizma Istre do 2025. godine.

Radionice su za sve besplatne a održati će se

U PONEDJELJAK 29. VELJAČE u 17h – u PAZINU, Spomen dom, Dvorana Istra  (za područje grada Pazina te općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Pićan, Svetvinčenat, Sv. Lovreč, Sv. Petar u šumi, Tinjan, Višnjan, Vižinada i Žminj)

Teme o kojima će se govoriti su sljedeće:

  1. Osnove turizma manifestacija – vrste manifestacija, lokacija održavanja i doživljaji
  2. Razumijevanje procesa strateškog menadžmenta manifestacija
  3. Ključni dionici manifestacija – zajednička organizacija manifestacija
  4. Upravljanje ljudskim potencijalima manifestacija
  5. Financijski menadžment manifestacija – česte proračunske pogreške i savjeti za porast prihoda
  6. Marketing manifestacija – promocija i internet-marketing.

Radionice su namijenjene djelatnicima lokalnih turističkih zajednica, predstavnicima lokalne samouprave i svim ostalim dionicima koji organiziraju ili na bilo koji način sudjeluju u organizaciji manifestacija na lokalnoj i regionalnoj razini (javne institucije i organizacije, udruge, sportski klubovi, hotelijeri, poduzetnici, obrtnici, fizičke osobe i dr.).

Ovisno o tijeku rasprave nakon prezentacije, predviđeno vrijeme trajanja radionica je maksimalno 2 sata.

Grad Pazin / iPazin.net

1 komentara na “Javne radionice na temu manifestacija”

  1. turist napisao:

    Jedino što se stvarno dogodilo na ovoj radionici/predavanju/prezentaciji je to da je stvarno trajala maksimalno 2 sata.

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.