4. Input fest – Festival urbane glazbe u Motovunu

Motovun InputOve se godine u Motovunu održava, četvrti po redu Festival urbane glazbe, kojega organizira nekolicina članova udruge mladih Motovun (umm). Festival je već četvrtu godinu za redom humanitarnog karaktera, pa će se i ove godine dio sredstava sakupljati za Motovunca Ivana Pavletića kojemu je svaka pomoć dobrodošla. Ivan Pavletić je da podsjetimo teško ozlijeđen u prometnoj nesreći i novac mu je silno potreban za rehabilitaciju.

Festival će se održati u subotu, 03.07. Program počinje oko 20 sati sa DJ-ima iz Francuske i Austrije (DJ Peers & Dieter Schaerf).

Nakon njih po programu nastupa multi instrumentalni performer iz Amerike, (Joe Driscoll), riječki bend Disco’N’Action a u samoj špici na binu skače Francuz koji već ima svoje mjesto na samom vrhu svjetske drum & bass scene – DJ Panik. Dodatne informacije potražite na facebook-u i My spaceu.

Vizualni identitet festivala ove je godine doveden na znatno višu razinu. Grafički dizajn, dizajn exterijera, osvjetljenje, promotivni detalji i sama organizacija u prostoru odvijanja festivala su detalji na kojima su organizatori radili tokom cijele godine. Njihova želja je da se proširi vijest da u Motovunu osim Motovun Film Festivala, ima i puno drugih događanja.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.