4 XCO Izgubljena ovca

4xco_2013Ove godine 4 xco izgubljena ovca u odličnoj organizacija BK Grožnjan označila je i kraj kupa Hrvatske. U 10 trka od kojih se šest bodovalo za Hrvatski kup ukupno je nastupalo preko 150 Hrvatskih vozača u raznim disciplinama. Ova disciplina koja traje od mjeseca travnja do rujna iscrpila je ove mlade vozače, ali oni pravi uspjeli su i u ovoj utrci dokazati da ove godine s pravom nose naziv NAJBOLJI U REPUBILICI HRVATSKOJ.

Paolo Rigo , Pazinac član Tuškanca osvaja kup u kategoriji elite men, Andrea Kiršić iz Nedešćine članica Keindl sporta osvaja kup u kategoriji elite women, Sandi Bažon Pazinac osvaja kup u kategoriji juniori, Zorka Marin Buzećan član Keindl sport osvaja kup u kategoriji kadeti i Karlo Brajković Pazinac član MTB Istra Pazin osvaja kup u kategoriji U 15.

Kada ovo čitamo četiri Pazinca i jedan Buzećan ili pet Istrijana pokorili su Hrvatski biciklizam ne samo osvojivši kup Hrvatske nego su isti dečki i cure osvojili i prvenstvo Hrvatske tako sa su objedinili titule.

Možemo sada konačno napisati da Pazin ima najbolje od najboljeg što Hrvatska može ponuditi u brdskom biciklizmu prvake, osvajače svih titula i reprezentativce.

Ove godine ime grada Pazina ponijeli su diljem Europe od Švicarske, Njemačke, Austrije a za par dana i Kine. Nisu tamo bili promatrači nego natjecatelji koji su osvojili i hvalevrijedne rezultate.

Iako su im glavne podrške njihove obitelji koje se odriču svega i svačega kako bi ti dečki i cure vozili taj skupi stroj i ono malo ča dobiju od klubova, ljubav prema bicikli i danonoćno treniranje po šumama sami ko vukovi zaslužili su veliko Hvala svih onih koje se bave sportom u Gradu Pazinu , Gradu Buzetu i Istarskoj Županiji.

Kada bi ovu godinu rezimirali ovih pet vozača odvozilo je pojedinačno preko 12 utrka raznih kategorija plus reprezentativni nastupi, javljaju iz kluba.

1 komentar na “4 XCO Izgubljena ovca”

  1. Nikol napisao:

    Marin Zorko, ne Zorka Marin :D

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Anketa

Gdje su u Pazinu najNEljubazniji?


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 7 dana
Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2018.