41. akcija “Solidarnost na djelu 2013” u Pazinu

2Gradsko društvo Crvenog križa Pazin 10. listopada 2013.g. provodi 41. akciju “Solidarnost na djelu 2013” kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa.

Akcija se provodi pod nazivom “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”.

U akciji će se prikupljati novac i hrana i higijenske potrepštine.

Hranu i higijenske potrepštine se može donijeti četvrtak, 10.10.2013.g. u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Pazin od 8.00 do 18.00 sati.

Materijalna dobra prikupljena tijekom akcije bit će podijeljena socijalno ugroženim osobama.
U srijedu, 09.10. 2013.g. će se na Trgu slobode (u slučaju kiše u prolazu prema gradskoj tržnici) održati akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi uz prikupljanje novčanih priloga. Za darovani novac građani će dobiti bonove zahvalnosti. Akcija mjerenja provodit će se u suradnji sa Patronažnom službom Istarskih domova zdravlja i Udrugom umirovljenika.

Novčani prilozi prikupljati će se, u suradnji s djelatnicima i učenicima škola, na području grada Pazina i pripadajućih općina: Lupoglav, Cerovlje, Gračišće, Motovun, Karojba, Sv. Petar u Šumi i Tinjan.
Darovani novac namijeniti će se za nabavu artikala za pripremu paketa povodom božićnih blagdana koji će se podijeliti starijim, nemoćnim i socijalno ugroženim sugrađanima.

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.