41. Rujanski susreti na barama u Cerovlju

2Dana 22. rujna 2013. godine na barama u Cerovlju održani su 41. Rujanski susreti, natjecanje u Lovu ribe udicom na plovak u organizaciji ŠRD „Pazinčica“ Pazin.

Po toplom i sunčanom vremenu na barama kod Cerovlja okupilo se podosta ribića koji su se natjecali u tri kategorije pojedinačno. U kategoriji Seniora nastupilo je 26 natjecatelja iz ŠRD domaćina „Pazinčice“ Pazin, „Mrena“ Buzet, „Istra“ Buje, „Bajer“ Fužine i „Šaran“ Tribalj.

Prvo mjesto osvojio je Kristijan Stolnik iz ŠRD „Istra“ Buje sa ulovljenih 2770 grama, drugi je bio Nino Grudić iz ŠRD „Bajer“ Fužine sa ulovljenih 2716 grama dok je treći bio domaći ribić Flavio Russi sa ulovljenih 2224 grama ulovljene ribe.

U kategoriji Seniorki nastupile su četiri natjecateljice, prvo mjesto osvojila je Ivana Grgurić iz ŠRD „Bajer“ Fužine sa ulovljenih 1948 grama, druga je bila Ivanka Šimunić iz ŠRD „Šaran“ Tribalj sa ulovljenih 1360 grama dok je treća bila Nada Mandić također iz Triblja sa ulovljenih 740 grama ribe.

U kategoriji Kadeta nastupilo je 12 natjecatelja iz ŠRD „Pazinčice“ Pazin i ŠRD „Mrena“ Buzet. Prvo mjesto osvojio je Ruben Šćulac iz ribolovnog društva domaće „Pazinčice“ sa ulovljenih 623 grama, drugi je bio Lukas Višić iz buzetske Mrene sa ulovljenih 592 grama i treći Kristijan Lušetić iz Pazinčice sa ulovljenih 589 grama.

Nagradu za najveću ulovljenu ribu dobio je Nino Grudić iz Fužina koji je ulovio babušku tešku 963 grama.

Ponovno je lijepo vrijeme na bare Cerovlje izmamilo šetače i ljubitelje prirode i ribolova kojih je bilo skoro koliko i rbića koji su svojom nazočnošću uveličali i doprinijeli veseloj atmosferi prilikom podjele nagrada najboljim ribićima te zajedničkom druženju uz ručak u ribičkom domu na barama u Cerovlju.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.