50 Cent šmrkao kokain kada mu je HTV-ov novinar ušao u sobu

50 CentNakon što je zeznuo RTL Televiziju, koja je navodno masno platila za TV ekskluzivu sa 50 Centom, HTV-ov novinar Ante Batinović probio se u backstage u kojem se poznati reper pripremao za nastup. Ono što je vidio iznenadilo je njega, kamermana, ali i gledatelje Dnevnika – Cent je zajedno s ekipom klečao nad staklenim stolićem, jedan od njegovih prijatelja u ruci je držao slamku, a prostorijom samo što se nije zaorilo: “Cijelo selo šmrće bijelo!”.

“Možemo vidjeti kako izgleda ono što su mediji pratili danima, tjednima”, rekao je Ante Batinović u izravnom uključenju u HTV-ov Dnevnik, dok je hodao prema prostoriji u kojoj se “odmarao” uvaženi inozemni gost. Kad je odškrinuo vrata, kamerman je uspio snimiti 50 Centa i njegovu družinu, a ono što su radili svakako ne pristaje reperu koji “ne mari za droge i druge pošasti modernog društva”.

“Good evening!”, veselo je Batinović pozdravio ekipu u sobi, a nakon što ih je vidio kako se spremaju povući “lajnu bijeloga” te nakon što mu je jedan iz ekipe počeo živčano gestikulirati da zatvori vrata, diplomatski je rekao: “Moramo još malo pričekati, ali to je tako s velikim zvijezdama”.

Cent i ekipa svakako nisu očekivali da će im novinar nenajavljeno pokvariti “seansu”, no trenutno najpoznatiji reper na svijetu u trenu se snašao pa je na Batinovićeva pitanja odgovarao ispred zatvorenih vrata, dok se “bijelo slavlje” u prostoriji nastavilo.

Priča o životu čistunca – obični marketinški trik

Osim što je neplanirano šokirao gledatelje, Ante Batinović razljutio je kolege s konkurentske televizije jer je navodno nenajavljen upao u backstage i RTL Televiziji pokvario dugo dogovaranu i navodno masno plaćenu televizijsku ekskluzivu sa 50 Centom. Ipak, gledateljima je slučajno pokazao ono što se o Centu već duže vrijeme priča – izigravanje puritanskog života navodno je tek marketinški potez, a 50 Cent, pravog imena Curtis Jackson, sklon je porocima i razularenom načinu života poput mnogih svojih kolega.

[youtube _yIvaZyansg]

Index.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.