6. Međunarodni košarkaški memorijalni turnir Marijan Salamun – Salko

Marijan Salamun - SalkoUtakmicom KK Puris – KK Zadar u petak, 24. rujna, u 18 sati počinje 6. Međunarodni košarkaški memorijalni turnir Marijan Salamun – Salko. Utakmice će se igrati kroz tri dana, od petka do nedjelje u pazinskoj dvorani Kolegija klasične gimnazije. Nakon navedene utakmice, u 20 sati igrat će KK Split – BC Benetton Treviso. U subotu su na rasporedu u 18 sati KK Puris – BC Benetton i KK Split – KK Zadar u 20 sati. Nedjeljnu prvu utakmicu u 10 sati igraju KK Zadar – BC Benetton, a u 12 sati snage će odmjeriti KK Puris i KK Split.

Na 6. memorijalnom turniru Marijan Salamun – Salko nastupa ekipa Benetton iz Trevisa sudionika juniorskoga final eighta Eurolige ima sa lanjskog rostera Baora, Armelina, De Paola, Zanattu, Quarisu, Gasparda, te Porečana Mazića i Bugarina Ivanova. Zanimljivo ime je i Dino Repeša sin bivšeg izbornika Hrvatske i trenera seniora Benettona.

Ekipa Splita, lanjskoga pobjednika, juniorskoga prvaka Hrvatske, također sudionika juniorskoga final eighta Eurolige ima sa lanjskog rostera Penovića, Jukića, Cvitkovića, Marića i Gašpara.

Ekipa Zadra koja je nedavno odlično odigrala u Italiji ima sa lanjskoga rostera mlađeg brata Banića, Smolića i Škaru koji je zabljesnuo upravo u Italiji. Lani je na turniru blistao Dominik Mavra, hoće li ove godine zablistati neko od navedenih ili možda Longin, Gjergja, Ivanov ili neki za sada anonimus iz neiscrpnoga bazena zadarske škole košarke pod vodstvom trenera Petra Popovića.

Dok će navedene tri ekipe (koje su svaka već osvajale navedeni turnir) voditi žestoku bitku za svaki koš Pazinci će u elitnom društvu nastojati pružiti što bolje igre, pripremiti poneke igrače za predstojeću A 2 ligu i izvući što pristojniji rezultat.  Odbrojavanje počinje……prva utakmica za nepunih 14 sati!

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.