7DS: Sutra ST!llness i Joke

U sklopu festivala Sedam dana stvaranja koji se održava svake godine u ovo doba u istarskoj središnjici, Pazinu u petak 17. kolovoza nastupaju ST!llness i Joke. Koncert počinje u 23 sata, a ulaz je slobodan.

Festival se redovito održava počevši od 2004. godine, pa sve do danas, a realizira se kroz tri razine – produkcija, edukacija i promocija. Na prvoj razini djeluju radionice i umjetnička kolonija. Na drugoj razini odvijaju se predavanja, okrugli stol i tribine otvorenog tipa dok se na trećoj odvija promocija i prezentacija gotovih djela autora u usponu i gotovih djela već priznati autora.

Osnovna koncepcija projekta je dinamična i fleksibilna stvaralačka komunikacija, koja se bazira na razmjeni iskustava, spoznaja i znanja, unutar vrlo opširno i višeslojno zahvaćene kulturne građe Istre.  Festival je podijeljen na dva tematska ciklusa, dok je prvih pet godina promišljana „Istra na granici tradicionalnog i suvremenog“, trenutni ciklus bavi se temom SVEjednoISTRA.

Festival Sedam dana stvaranja se održava u organizaciji udruge Veliki mali čovjek iz Pazina koja je usmjerena na promicanje kreativnog pristupa zdravom životu u zajednici. Djeluje kroz kulturne, socijalne, ekološke i zdravstvene projekte i akcije.

www.sedamdanastvaranja.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.