Agencija Sandra iz Pazina dobila znak Hrvatske kvalitete

Agenciji Sandra je 22.veljače dodijeljeno pravo korištenja znaka Hrvatske kvalitete kojeg dodjeljuje Hrvatska Gospodarska komora i tako je ušla u društvo najboljih na hrvatskom tržištu.

Znak «Hrvatska kvaliteta» nose hrvatski proizvodi koji svojim značajkama (sastav, dizajn) zadovoljavaju visoke svjetske kriterije. Označavanje znakovima pomaže kupcima u prepoznavanju proizvoda koji se odlikuju natprosječnom kvalitetom. Sustav ocjenjivanja uključuje nepristranu stručnu prosudbu proizvoda, dizajn, ekonomsko-marketinške parametre te sustav osiguravanja u proizvodnji.

Agencija Sandra ujedno i prvi salon vjenčanica u Hrvatskoj koji nosi taj prestižni znak.

www.agencija-sandra.hr

9 komentara na “Agencija Sandra iz Pazina dobila znak Hrvatske kvalitete”

 1. pazi napisao:

  Bilo bi bolje da meni a i drugima plati račune za delo ča joj se je delalo na novoj zgradi – poslovnom centru. Če ćepat još ća – tužbu.

 2. Josjedanprevareni napisao:

  Pa tu se vidi izvorna Hrvatska kvaliteta.
  Zgrabi, ukradi, ne plati, prevari i na kraju budi nagrađen.
  Na žalost, izgleda da je dosta ljudi prevarila.
  Prava “pod – uzetnica”.

  1. mrgud napisao:

   Sandru poznan dugo let i dela san i delan š njon. Nikega ni prevarila, niti je namjerno i svjesno nekega zeznila. To ča se više puta preoptimistički preračunala u investicijama i marketingu, pa ni stizala na vrijeme plaćat nagomilane račune, ili su njoj ostajali dužni, pa se zbog svega i zaduživala preko razuma – druga je priča, koja ni karakteristična samo za nju nego i za dosta drugih. Njoj bi samo treba neki dobar financijsko-ekonomsko-investicijski savjetnik da joj obuzda apetite i neki put spusti na Zemlju. Dajte joj da malo zdahne, sve će ona poplaćat.

   1. n napisao:

    “preoptimistički preračunala u investicijama i marketingu, pa ni stizala na vrijeme plaćat nagomilane račune” – hahahahahahahhahahahahahahahaha

    1. mrgud napisao:

     Da, stojin iza tega ča san reka. Poznan je 20 let, dela san š njon puno puta i tvrdin da nikad nikega ni stila namjerno i svjesno prevarit. A da joj fali malo više menadžerskih sposobnosti, više opreza i manje rizičnih i neprofitabilnih investicija – to stoji. Jako kasni s plaćanjima, ali nikad ni bježala od njih, reči ti ča ćeš. Uostalom, isto se more reć za jako puno njih.

 3. Pulezanka napisao:

  Svaka čast, već smo godinama uvjereni u njihovu kvalitetu.
  Samo naprijed…

  Puležanka

 4. kontra napisao:

  da,da damo vi popljujte ljude koji su u ovakvom gradu uspjeli nešto napravit!

 5. kolok napisao:

  čestitan Sandra

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.