Akcija čišćenja atletske staze gradskog igrališta

59939.jpgOvu subotu, 14. lipnja, organizirat će se čišćenje površine atletske staze oko igrališta u Pazinu. Akcija počinje u 8 sati na igralištu, a nastavlja se dok se staza ne očisti. Uklanjat će se trava i korov, višak blata i pijeska, a probno će se na par mjesta probati nanijeti pijesak kako bi se napravio plan za pravo nasipavanje i ravnanje površine.

Akcija čišćenja prvi je korak u obnavljanju površine atletske staze, kako bi ista postala prihvatljivija za atletsku rekreaciju i treninge. Plan je da se uklanjanjem raslinja i viška materijala s površine dobije čišća površina koja će se s manjim strojevima i ručno poravnati, a materijal koji će se tom prilikom vjerojatno nanijeti na nekoliko mjesta poslužit će za planiranje nabave potrebne velike količine pijeska za podlogu.

Prioritet se daje na obnavljanje unutarnje staze u širini 2-4 metra, kao i sprinterske ravnice. Bude li mogućnosti za obnavljanje cijele staze, učinit će se i takvo što. Za sudjelovanje se već prijavilo ponešto aktivista, mahom članova Trickera, a alatom i trudom pomoći će i ljudi iz Saveza sportskih udruga, NK Pazinke, kao i AK Istre iz Pule. Alate će osigurati i Usluga d.o.o. iz Pazina, a svoj prilog aktivnosti obećali su i obrt Rigo te Elio Perčić.

Pozivamo sve koji su voljni pomoći, posebice one koji se bave sportom, kao i one koji se rekreiraju na navedenoj stazi, da se pridruže  i pomognu. Od alata je potrebna pokoja lopata i grablje. U eventualnom slučaju iznimno lošeg vremena (kiša), akcija se odgađa za drugi termin.

Za dodatne informacije javite se na 091 1624 110 (Martin) ili 098 724 705 (Fredi).

Pozdrav i… vidimo se?

4 komentara na “Akcija čišćenja atletske staze gradskog igrališta”

 1. Anonimno napisao:

  bi bila ura već aš će počet anke anbrozija rast

 2. Anonimno napisao:

  Odgađa se do daljnjega

 3. coco napisao:

  Čišćenje se odgađa za neku drugu subotu zbog kiše i blata, što bi zakompliciralo rad sa strojevima. :-(
  Najavit ćemo akciju u sljedećem terminu.

 4. coco napisao:

  OBAVIJEST:
  Čišćenje se održava sutra, u SRIJEDU, 18.06. s početkom u 18h na igralištu. Potrajat će vjer. negdje do noći.
  Nadajmo se prihvatljivom vremenu…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.