Akcija Gradskog društva Crvenog križa Pazin: Solidarnost na djelu 2010

Crveni KrižGradsko društvo Crvenog križa Pazin 14.10.2010.g. provodi 38. akciju “Solidarnost na djelu 2010” kao zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa. Akcija se provodi pod nazivom “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”. U akciji će se prikupljati novac i hrana.

Hranu se može donijeti 14.10.2010.g. u prostorije Gradskog društva Crvenog križa Pazin od 8.00 do 18.00 sati. Prikupljena hrana bit će podijeljena socijalno ugroženim osobama.
Isti dan će se na Trgu slobode u suradnji sa volonterkama Crvenog križa u vremenu od 8.30 do 10.30 sati održati akcija mjerenja krvnog tlaka uz prikupljanje novčanih priloga. Za darovani novac građani će dobiti bonove zahvalnosti.
Novčani prilozi prikupljati će se na području grada Pazina i pripadajućih općina: (Lupoglav, Cerovlje, Gračišće, Motovun, Karojba, Sv. Petar u Šumi i Tinjan) gdje će se u suradnji sa školom te članovima mladeži Crvenog križa na promotivnom štandu (Tinjan), te po domaćinstvima prikupljati dobrovoljni prilozi građana. U vrijednosti darovanog novca građani će dobiti bonove zahvalnosti Hrvatskog Crvenog križa u apoenima po 1, 5 ili 10 kuna.

Darovani novac namijeniti će se za nabavu artikala za pripremu paketa povodom božićno-novogodišnjih blagdana koji će se podijeliti starijim, nemoćnim i socijalno ugroženim sugrađanima.

Gradsko društvo Crvenog križa Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.