Aktivni u zajednici u Lanišću

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s Općinom Lanišće organizira radionicu o društvenom kapitalu, razradi projektnih ideja te predstavljanje prijavljenih potreba u okviru programa „Aktivni u zajednici. Radionica će se održati u petak 18.5.2018. godine u Općinskoj vijećnici Općine Lanišće od 17 do 20 sati.

Zaklada je dana 6.03.2018. godine održala početno predstavljanje programa na kojem je pozvala mještane Lanišća da predlože ideje/potrebe koje su prepoznali u svojoj zajednici, a koje bi se rješavale kroz ovaj program. Sljedeći korak je predstavljanje predloženih ideja te se pozivaju svi građani da se odazovu radionici na kojoj će moći sudjelovati u izboru potrebe i uključiti se u
realizaciju iste.

Predstavljanje će se održati 18.05.2018. godine, a nakon izbora ideje uslijedit će radionica o društvenom kapitalu te razrada projektnih aktivnosti, osmišljavanje kampanje za uključivanje javnosti i donatora te, u konačnici, realizaciju odabrane ideje/potrebe.
Radi organizacije radionice molimo da građani svoj dolazak potvrde do 17.5.2018. godine na adresu e-pošte: [email protected].

Više o programu možete pronaći na web stranici Zaklade: www.civilnodrustvo-istra.hr u dijelu Suradnja/Aktivni u zajednici. Program se provodi u sklopu Programske suradnje i uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva na području Istarske, Primorsko-goranske, Karlovačke, Sisačko-moslavačke i Krapinsko-zagorske županije.

ZCI

© iPazin.net portal 2001. - 2024.