Aktivni umirovljenici Pazina i Pazinštine

2Iz Udruge umirovljenika Pazinštine pozivaju sve svoje članove da se uključe u besplatno mjerenje sluha koje na razini cijele Hrvatske organizira tvrtka Bontech. Bit će organizirana u listopadu u Pazinu i na 18 punktova širom Pazinštine, a obavijest će biti na oglasnim pločama.

U suradnji sa zdravstvenim službama Grada Pazina procijenjeno je da se radi o potrebnoj i za umirovljeničku populaciju korisnoj aktivnosti. Sa patronažnom službom Pazina dogovoreno je da se mjerenje sluha održi istovremeno s mjerenjem krvnog tlaka i šećera u krvi. Pozivaju se svi da se odazovu jer će tako dobiti vrlo korisne zdravstvene informacije.

Umirovljenici su bili i sportski aktivni. Tako su boćari Udruge umirovljenika na 10. susretu umirovljenika Istre u Buzetu bili prvi dok su na 5. sportskim igrama Sindikata umirovljenika u Istarskoj županiji u Fažani Pazinci bili prvi u stolnom tenisu i pikadu, a žene su bile treće u pikadu.

Bez izleta i zabava se ne može pa je stotinjak članova Udruge umirovljenika bilo na izletu na Brijunima i druženju u Kukcima, a u SUH-su imali plesnu zabavu u Pazinu dok se priprema i novo druženje s umirovljenicima iz Kopra na Martinje. U tijeku su i aktivnosti organizacije jednodnevnog izleta 10. listopada u Sloveniju i to u arboretum Volčji potok, turistički obilazak Ljubljane i šoping.
Tu je i desetodnevni boravak u Banji vrućici u BiH za 1.450 kuna plus prijevoz za što se mogu prijaviti ne samo članovi umirovljeničkih udruga nego i drugi zainteresirani.

Sve se dodatne informacije mogu dobiti utorkom i petkom od 9 do 11 sati u Klubu umirovljenika u Spomen domu i u prostorima SUH-a Pazina na Trgu male funtane 2.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.