Aktivnosti OŠ Vladimira Nazora Pazin povodom Dana škole

2Tijekom ovog tjedna, od 28. svibnja do 31. svibnja, Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin obilježava Dan škole kroz različite aktivnosti.

Od danas će u holu Spomen doma biti postavljena izložba likovnih radova učenika na temu zavičaja pod nazivom „Lipi moj Pazin“ i eko-taburea.

U srijedu 29. svibnja, s početkom u 13.35 sati, održat će se nogometna utakmica učitelja, roditelja i učenika na školskom igralištu. U slučaju kiše, utakmica će se održati u sportskoj dvorani Pazinskog kolegija s početkom u 14.20 sati.

Isti dan u 20 sati održat će se kulturno umjetnički program za građane pod nazivom „Lipi moj Pazin“ u velikoj dvorani Spomen doma u sklopu čega će biti prezentiran školski list „Proljeće“ i slikovnica „Mit o učkarskom zvončiću“ koju su osmislili i izradili učenici PŠ Lupoglav. Prije početka kulturno umjetničkog programa, posjetitelji će od 19.30 sati moći pogledati projekciju filma „Moja nona mijesi kruh“ i spot „Svi k’o mi“ koje su osmislili i snimili učenici MŠ Pazin.

U petak 31. svibnja svi će razredi imati nastavu ujutro. Prva 4 sata bit će skraćeni na 40 minuta (od 8.30 sati do 11.40 sati), nakon čega će se održati ulična utrka za učenike od 5. do 8. razreda s početkom u 11.45 sati. Nakon utrke, u 12.45 sati, najuspješnijim sudionicima utrke bit će dodijeljene medalje.

U slučaju jake kiše održat će se redovna nastava (5. sat) nakon 11.45 sati.

Molim da obratite pažnju na izmjene u rasporedu za petak, 31. svibnja koje će biti oglašene na hodnicima, javljaju učenicima iz Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.