Aldo Bančić ide po novi mandat načelnika Žminja

aldo_bancic_2013S puno vedrine i argumentiranog optimizma potvrđenog i s riječi pobjednik, ispisane na kapi koja će mu biti glavni promidžbeni ‘rekvizit’ tijekom predizborne kampanje, Aldo Bančić još aktualni načelnik općine Žminj, u društvu s kandidatom za zamjenika načelnika općine Nevenom Žgombom, otvorio je pred novinarima predizbornu promociju svoje nezavisne liste. Na listi za općinsko vijeće će se nalaziti 13 kandidata prosječne starosti 40 godina, među kojima će biti i tri predstavnice ljepšeg spola.

– Uz mene na listi će se nalaziti mladi, stručni ljudi koji će u slijedećem četverogodišnjem mandatu učiniti najbolje moguće za općinu Žminj, rekao je Bančić ne otkrivajući pojedinosti programa kojeg će podrobno tijekom trajanja predizborne kampanje prezentirati svojim sugrađanima.

Dugove, koje je Bančić naslijedio od svojih prethodnika u iznosu od 8,3 milijuna, uspio je smanjiti za pet milijuna a skoro isti iznos uložio je u razvoj komunalne infrastrukture na području općine.

U predstojećem mandatu, u kojeg s neskrivenim optimizmom vjeruje i priželjkuje, Bančić želi u Žminju izgraditi sportsku dvoranu, nasušnu potrebu općine kao i urediti pročistač otpadnih voda, kanalizacijski sustav, školu, završiti izgradnju industrijske zone kako bi poduzetnici imali uvjete za proizvodnju.

Potreba za proširenjem dječjeg vrtića za još jednu odgojnu grupu najmlađih stanovnika Žminja i okolnih naselja, je velika naglasio je Bančić.

Drugi na nezavisnoj listi Alda Bančića je mladi ekonomista, nestranački opredijeljen koji do sada nije bio politički aktivan, Neven Žgomba.

– Želim pomoći gradonačelniku u vođenju općine u predstojećem mandatu a prema dogovoru vodit ću resore gospodarstva i turizma.

Osim Alda Bančića, nositelja njegove nezavisne liste za načelnika općine svoje kandidate istaknut će SDP, IDS i HDZ.

Za općinsko vijeće ‘natjecat’ će se kandidati, članovi 10-tak lista.

ipress.hr

1 komentar na “Aldo Bančić ide po novi mandat načelnika Žminja”

  1. Ernest napisao:

    Otkuda samo “vedrina i argumentirani optimizam” tom jadnom Bančiću? On i kukavi Žufić nasadili su Žminjce kao nitko u njihovoj povijesti. Ali njima razum ne smeta pa se on i dalje smiješka i laže i, zamislite, ima i obraza i kuraja ponovno se kandidirati!Čudi ne taj Žgomba, mislio sam da je posložen ali sada su mu dionice pale ispod nule. Žminjci, jednom morete pogriješiti, ali dva puta bilo bi previše!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.