Amerika se vraća u Žminj

moto_susret_zminj.jpgUspjeh prošlogodišnjeg susreta ljubitelja američkih vozila u Žminju dao je vjetar u leđa organizatorima, tvrtki GT Extremus, da se ove godine prihvate dvodnevnog spektakla. Susret će se održati za vikend 14. i 15. svibnja na novoj lokaciji, sajmištu smještenom uz regionalnu cestu Žminj – Potpićan.

Posjetitelji će za deset kuna, koliko košta ulaznica za oba dana, a čijom kupnjom ulaze u nagradnu igru, imati priliku uživati u brojnim američkim vozilima svih marki, tipova i godišta. Izloženim kamionima, terencima, pick-upovima, motociklima, kupeima i rasnim limuzinama biti će zajedničko jedno – značka “made in USA”.

Uz natjecanje za najatraktivnije vozilo na susretu, organizirat će se nadmetanje u jačini decibela iz auspuha te kultno “braccio di ferro” eliminacijsko natjecanje u obaranju ruke. Također, posjetitelji će imati priliku u kratkom tečaju naučiti osnovne tehnike jahanja konja. Za zabavu će biti zaduženi bendovi “Big wave band”, “Dukes of Hazzard” te “Le monde band”, koji će svirati u subotu navečer i u nedjelju tijekom popodneva.

Od popratnih sadržaja organizator je naveo mogućnost tetoviranja koje će na mjestu događaja vršiti poznati pulski tattoo majstor Danilo. Osim po tijelu, posjetiteljima će se nuditi mogućnost crtanja po karoseriji vozila u airbrush i pinstriping tehnikama, koje će prezentirati Rovinjka Sonja Fatorich.

Na prodajnim štandovima moći će se kušati originalne američke gastronomske delicije, kupiti američki suveniri, kaubojski šešir ili originalnu američku registracijsku oznaku.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.