Andrea Kiršić i Karlo Brajković opet na vrhu postolja

2Ove nedjelje održan je 12. XCO Podbadanj u organizaciji BC Crikvenica. Na utrci je učestvovalo više od 120 natjecatelja u svim kategorijama. Utrka se bodovala za Hrvatski kup kategorije B.

Teško je opisati uvjete kakvi su bili na stazi ali prema riječima “starijih” biciklista da ovakve uvjete još nisu imali u svojoj karijeri. Uspjeh je bio završiti utrku čitav i sa cijelom biciklom ali to je uspijevalo malo kome. Više se je porazbijalo bicikli na toj utrci nego na svim ostalim utrkama Hrvatskog kupa zajedno.

Pobjedu u ukupnom poretku ponio je Slovenac Matjaž Budin ispred Filipa Turka iz Šišmiša. Najbolje plasirani pazinski natjecatelj u toj kategoriji je Paolo Rigo (koji vozi za Tuškanac) završivši na petoj poziciji sa slomljenom biciklom.

Kod cura pobjednica je Andrea Kiršić iz BK Keindl Sport iz Zagreba ispred Antonele Ferenčić iz Meridiane Pazin. Kod juniora Sandi Bažon iz BK Keindl Sport iz Zagreba završava drugi, dok Marko Bertetić iz istog kluba u zadnjem krugu lomi mjenjač i dolazi kao četvrti.

Karlo Brajković iz MTB Istra Pazin doslovno je bez konkurencije završio prvi u kategoriji U15 prešavši drugoplasiranog i trećeplasiranog za cijeli krug. Patrik Pincin iz MTB Istra Pazin završava na trećem mjestu.

U kategoriji U14 Nino Ivaninić završio je iza pobjednika Roka Fržopa iz Vodica.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.