Angelica Zacchigna dvostruka pobjednica

angelica_zacchigna.jpgZa Angelicu Zacchigna 13. festival mladih pjevača “All you need is love”, održan u petak navečer u velikoj dvorani pazinskog Spomen doma, zasigurno nije bio nesretan. Sedamnaestogodišnja pjevačica koja se školuje i živi u Trstu izvedbom pjesme “Vision of love” Mariah Carey osvojila je srca kako pazinske publike, koja je na glasačke listiće većinom ispisala njeno ime, tako i stručnog žirija, koji joj je dodijelio prvu nagradu festivala.

Osim na samostalnim nastupima, talentiranu i samosvjesnu pjevačicu moguće je čuti i vidjeti u ulozi vokalistice Amaro benda iz Karojbe. Dosad je ostvarila vrlo uspješan nastup na hrvatskom “Supertalentu”, a već je objavila prvu vlastitu skladbu “Vrući ljetni dan”. Drugu nagradu festivala koji je potrajao dva i pol sata odličnim nastupom  osvojio je Antonio Krištofić sa skladbom “Lahka ti noć, anjele moj”, a treću duet Mia Marinić i Sebastijan Santrač s pjesmom “Price tag”. Žiri su činili pulska magistrica glazbe Suzana Goldin, njena sugrađanka, glazbena pedagoginja Sabina Vidulin Orbanić, i mladi buzetski pjevač Nenad Kujundžić, a festival je vodio iskusni Alan Poropat.

Nastupilo je ukupno 22 pjevača i pjevačica iz Umaga, Buja, Rovinja, Pule, Labina, Pazina, Buzeta i ostalih istarskih mjesta, koji su nastup osigurali na audiciji. Po propozicijama
festivala sudionici moraju imati od 13 do 20 godina, odnosno radi se o manifestaciji namijenjenoj tinejdžerima, koja je tijekom godina stekla važnost i popularnost u lokalnim  okvirima. Večer je plesnim točkama upotpunila skupina Vedrane Ružić The Spirit iz Pazina. Organizatori događaja su pazinsko Pučko otvoreno učilište i udruga Mali veliki mikrofon iz Buzeta.

Glas Istre, 28. studenog 2011.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.