Angelica Zacchigna – Novo ime na glazbenoj sceni

Hrvatska glazbena scena postaje sve bogatija različim izvođačima. Jedno od njih je i Angelica Zacchigna. Mlada karobljanska pjevačica se do sada uspješno predstavila javnosti pitkim pop rock singlovima hitoidnih refrena ‘Vrući ljetni dan’ i ‘Za nešto’. Darovitost simpatične pjevačice prepoznala je “riječka ekipa”: Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivan Popeskić.

Mnogi će se sjetiti Angelice sa Supertalent showa Nove TV gdje je specifičnim izvedbama hitova Michael Jacksona oduševila gledatelje i uspjela doći do polufinala. Danas za to iskustvo kaže: “Taj show mi je pomogao da se oslobodim treme i naučim svladavati emocije, zadržati ih u sebi. Ne vjerujem da bih se ponovno prijavila, no svima koji žele sudjelovati u sličnim natjecanjima poručujem da se što bolje pripreme i daju sve od sebe.” Mlada mlada perspektivna i iznimno darovita pjevačica trenutno je maturantica turističke srednje škole. “Za sada vrlo uspješno uspijevam dobro rasporediti vrijeme i stižem obaviti sve što si zadam. Radni dani su posvećeni školi, vikendi gažama s bendom.”

Angelica naime, redovito nastupa s istarskim Funbox Bandom. Pohađa i glazbenu školu, svira klavir, uči svirati saxofon, nastupa u mjuziklima, pleše, a nakon mature namjerava upisati glazbenu akademiju: “Čim završim srednju školu u Trstu, selim se u Hrvatsku gdje želim upisati fakultet i dalje se baviti glazbom!” – pojašnjava i dodaje kako je zaljubljena je u Hrvatsku i Istru (djed i baka joj žive u Istri) te svaki slobodan trenutak koristi za posjet Hrvatskoj. A Hrvatski joj kaže nije bilo teško savladati: “Moja mama uvijek doma govorila svoj jezik, a i često sam dolazila u Hrvatsku pa sam stekla i puno prijatelja, s kojima dakako govorim Hrvatski. Još griješim u gramatici i ali popravit ću I to!”

Angelicin tim polako i sigurno priprema nove pjesme za nju, a uskoro će u Rijeci za aktualni singl ‘Za nešto’ (koji je već nekoliko tjedana visoko na top ljestvici HRT radio Rijeke) snimiti i spot.

rijekadanas.com

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2021.