Anti stand up za kombi pazinskog Društva tjelesnih invalida

todor_pula.jpgAkciji prikupljanja sredstava za nabavu specijalnog kombija za prijevoz osoba s invaliditetom pridružuje se i pazinski disco club Magnus. U petak 25.02.2011. u 20 sati Magnus će ugostiti legendarnog pazinskog puležana Todora koji će predstaviti svoj najnoviji materijal anti stand up komedijaštva .Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a kompletan prihod biti će uplaćen na račun Društva invalida Pazin.

Inicijator je dobra volja dobrih ljudi, a organizatori su Todor, te Neven Kranjčić i Danijel Smoković iz disco cluba Magnus Pazin, javljaju iz DTI.

1 komentara na “Anti stand up za kombi pazinskog Društva tjelesnih invalida”

  1. inicijativa napisao:

    Inicijativa hvale vrijedna, kao i akcija. Nažalost iz teksta nije razvidno kako se u akciju uključio disco club Magnus. Todor se odrekao prihoda od ulaznica, kao i Antitodor i to se iz teksta jasno vidi. Da li su se i vlasnici Magnusa odrekli prihoda od prodanog pića to je ono što se ne vidi. Tekst navodi kako se i Magnus priključio akciji prikupljanja sredstava za kombi vozilo pa je onda logično da su se i oni odrekli svojih prihoda (možeš mislit). Sve u svemu dobar EPP za Magnus.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.