Antithompsonovci odustali od antikoncerta

Kud IdijotiNajavljeni »antikoncert« uoči Thompsonovog nastupa u Pazinu, koji se trebao održati 19. prosinca, ipak se neće održati. Kako saznajemo od organizatora, istarskih studenata iz Rijeke i Zagreba te članova pojedinih istarskih udruga mladih, manifestacija je otkazana zbog opće sigurnosti jer smatraju da je cijela situacija izmakla kontroli.


– Ne želimo održati koncert jer osim naših života, ugroženi su životi i drugih nevinih ljudi. Još uvijek stojimo pri našem mišljenju da u Istri nemaju što tražiti ustaške i fašističke ideologije. Također, neprilično je da u Istri koja njeguje toleranciju i multikulturalnost nastupa netko tko zatire takve vrijednosti, kažu organizatori napominjući kako su ipak imali veliku podršku i poticaj mlađe i starije generacije.
Također, organizatori se žele ispričati KUD Idijotima i Belim udovicama koji su se netočnim medijskim navodima našli na programu spomenutog »antikoncerta«.

N.V.
Glasistre.hr

22 komentara na “Antithompsonovci odustali od antikoncerta”

 1. Damir_K napisao:

  Kukavice ste svi. Najobičniji ste konformisti koji samo žele lokati pivčugu i prditi u vjetar dok Istru osvajaju ustašoidne crnokošuljaške krvožedne drogirane zločinačke klerofašističke legije. Ovim putem obavještavam javnost DA ĆU JA SAM ORGANIZIRATI ANTIKONCERT i na njemu sam nastupiti uz pratnju roženica koje ću si nagurati u šupak. Na mom koncertu ćete čuti svima dobro poznate pjesme od “Druže Tito tebe Damir laže, nosi sliku đenerala Draže”, “Oj, Damire, pošalji radiča, biće mesa od ustaškog pilića”, “Oj ustaše neka neka, trijezni Damir na vas čeka” i ostale. U stanci koncerta ću odraditi svoj najnoviji performans: odgrizat ću glave pilićima obojanim u crno. Sva sredstva od koncerta biti će uplaćena u fond “Dajmo (Damiru) da ne govori”. Na ulazu ćete moći kupiti majice s mojim likom i djelom. Zabranjeno je neunošenje eksplozivnih sredstava.

  Istarski antifašisički narode, kucnuo je čas za odsudni otpor mračnoj nemani!
  Ulaznica 120 kn (žena opet radi dugove, jebiga)

  Vaš Vođa
  Damir K.
  (trenutno na neuropsihijatriji opće bolnice u Puli, prijavljen inkognito)

  1. axl napisao:

   Prava si pederčina ti Damire_K , da ti nije to _K kao kurva paderska ? Sve ove što zoveš na antikoncert ima da te rokaju u dupe aaa ? A još si i skup , 120 kn .

 2. povampireni_p napisao:

  evo ga..najprije tvrde da upravo istrijani koriste fašističke metode jer bi zabranjivali koncerte,a sad i sami zabranjuju.

  ZDRAVKO BARIŠIĆ NE ŽELI NEISTOMIŠLJENIKE NA KONCERTU

  “Vi ste o koncertu Thompsona pisali nekorektno pa nećete dobiti akreditacije za koncert, na kraju krajeva napisali ste da koncerta neće biti pa što će vam onda akreditacije? ” rekao je danas Zdravko Barišić menedžer Marka Perkovića Thompsona na upit za akreditaciju za fotografa i novinara Regional Expressa. Nakon što smo mu skrenuli pozornost kako je naš novinar Damir Strugar bio gost TV emisije na temu Thompson i da je upravo Barišić pozvao naše novinare i drugog gosta Damira Kajina da se uvjere kako na Thompsonovim koncertima nema ustaške ikonografije, ostao neumoljiv. Na našu primjedbu da smo pisali ono što smo dobivali kao informacije i da nam je to posao Barišić je napomenuo kako na koncert neće moći svi koji su pisali nekorektno. Nakon ovakve odluke Regional Express je uvjeren kako će Thompsonov koncert proći bez ikakvog incidenta i problematičnog simbola jer ga jednostavno neće imati tko registrirati. Toliko o “ljubavi, obitelji, praštanju i kršćanskim načelima.” (REX)

  Bog i Hrvati, samo 80kn! i to nije sve…samo u ovoj državi dobijate i fašizam pakiran u domoljublje!

  1. emojregional napisao:

   Barišić ima totalno pravo, jer sam jako dobro pratio što je regional pisao, a što neki drugi. Regional piše totalno neprovjereno, ko da meni neki na šanku pijan reče neku glupost pa da pišem “iz povjerljivih izvora saznajemo”. Ma glupost, kad su neprofesionalni tako im i treba. a ima i drugih medija. who the f… is regional?

   1. Peric napisao:

    haha…da su barem samo oni takvi. Pogledaj samo kad je bačena “bomba” na boćalište, tokom cijelog dana svi “veći” mediji su nadopisivali svakih 10min neku dodatnu neprovjerenu glupost, svaki je mora dodat nešto “svoje” po čemu će bit jedinstveniji i bolji od drugih. Jebeš medije…

    1. emojregional napisao:

     slažem se gotovo u potpunosti :-)

 3. Rovinjez napisao:

  Damire, na ovakav antikoncert sigurno dolazim…i osobno ću ponijeti svoje roženice i sopile da ti ih ja naguram u š.pak…pa da se i mi obični smrtnici veselimo. :-)
  A čuo sam i neke druge tvoje pjesme koje su ti na repertoaru: “Generale Draža bijelog lica, eto mene do Užica”, “Vojislave ljubičice bijela tebe voli moja omladina cijela”, “Tomislave Nikoliću mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo”, “Moja majka rodila brata, da ubije 5000 Hrvata”, “Na vrh Plovanije istriotski se barjak vije, i na njemu piše da Hrvata nema više”…

  Povampireni – neka pišu objektivno, kao što im i profesija nalaže…a ne da seru gluposti kao i ovdje na ovom portalu, samo s jednim ciljem – blaćenje i diskreditacija Thompsona i njegove publike.

  1. malipepi napisao:

   Jebote,tomo al’ si brz

   1. tomcub napisao:

    a što?

  2. p napisao:

   rovinjež..a ča ćeš..za antikoncert su isto pisali gluposti koje su pročitali na faKebooku.

 4. nik napisao:

  Partizani, vi ste obične usrane pizde!!!!

  1. malipepi napisao:

   Na žalost za sada imaš pravo,sutra je novi dan ćemo vidit ča nosi.

 5. erbaelorba napisao:

  Tomcube, koliko još debilizma?

  1. tomcub napisao:

   još par dana

  2. jaccuse napisao:

   Hvala na odgovoru….
   Dobro da si meni i ostalima koji misle da su postovi pojedinih autora širenje nacionalne i vjerske mržnje i kojih mi je je ovaj mjesec već zaista previše, dao do znanja koliko će politika ovog portala podilaziti najnižim strastima i biti nedosljedna u brisanju okmentara – sjeti se prije nekoliko si mjeseci imao nekakav filter i brisao neke komentare koji nisu bili po volji čak ni tvojoj osobnoj prosudbi, a sada se ostavljaju komentari koji direktno vrijeđaju Židove, Srbe, komuniste, antifašiste..i koji koriste istu retoriku koja je opravdala postojanje Jasenovca….Mora li se tome nužno podilaziti?
   U organiziranoj bi državi dobio prijavu za potporu fašističkom režimu i bio bi pozvan na odgovornost, ali ovdje se to očito neće desiti…
   Ne skrivaj se iza toga da širiš slobodu izražavanja, jer to isto nisi koristio prije nekoliko mjeseci…
   čemu razgovor s Buićem i budi li se novinarski duh ovog portala samo kada se podilazi senzacionalizmu…hoćeš li pričati tako i s direktorom Ciglane u Cerovlju, pa da vidimo hoće li i on napisati knjigu, ili pak s dirigentom Limene glazbe, pa da čujemo i njega što ima za reći….
   Čudno mi je da ne shvaćaš da živiš u sredini koja njeguje vrlo bogati amaterizam i koja je prilično razvijena. Amaterizam, naravno ne privlači bisere koji su gore pisali svoje zadaćnice na temu “Kako smo face mi koji idemo na Thompsona”…
   Žao mi je Tomcube, ali pao si na ispitu….
   U moralnoj si banani, ma koliko ti šutio o tome….

   1. Rovinjez napisao:

    Koji su ti komentari koji vrijeđaju Židove, Srbe…???
    Što se komuniste vrijeđa (iako nema takvih komentara), to nije ništa sporno…komunizam je bio totalitarni režim, osuđen u cijelom svijetu…prepun zločina, kao i na drugoj strani.
    Ili nisu isto zločini iz mržnje i osvete napravljeni od fašista i komunista???
    Jer ne možemo poistovjetiti komunizam s antifašizmom…možemo poistovjetiti komunizam i fašizam, jer su oboje totalitarni režimi, diktature…
    I moji babe i didi su bili antifašisti, partizani, ali su kršćanski odgojeni a tako su i mene odgojili.
    Ali sve to nije bitno, jer Thompson će održati koncerte, na kojima on sigurno neće vrijeđati nikoga…neka se napokon NE nstavljaju u kontekst s Thompsonom ustaše, komunisti, bla, bla… Ako ste skeptični, ako ste toliko zasljepljeni mržnjom prema domoljublju, Thompsonu ili njegovim pjesmama, predlažem vam da dođete nan koncert, ili da pitate susjede, prijetelje koji će ići, da vam prepričaju kakav je koncert, koliko će biti njih sa U na kapi, da li će biti razbijenih glava, izloga…do sada toga nije bilo, neće ni u Pazinu.
    Vidimo se u subotu!
    Za boćarski dom – spremni! :-)

   2. tomcub napisao:

    Ne želim se opravdavati jer je više nego očito da to dopuštam namjerno, baš zato da te najniže strasti, kako ih nazivaš, izađu na površinu, ne radi se o nikakvoj slobodi izražavanja, to mi više dođe kao konceptualna umjetnost :) Ne smijete ovaj medij doživljavati plošno, ovo nije web izdanje nekih novina sa komentarima čitatelja, ovdje komentari stvaraju sadržaj, a članci su samo nešto što potiče, inspirira, pa je normalno da se sa tim stvarima poigravam. Jedna takva prijava bi se dobro uklopila u cijeli performance.

 6. svimanaznanje napisao:

  Da konačno završimo trakavicu i sve nedoumice oko realizacije koncerata (bar dok ne završe, a poslije će se trakavica sigurno nastaviti u nekom drugom pravcu ). Evo što je upravo objavljeno na Regionalu

  POLICIJA NIJE DONIJELA RJEŠENJE O ZABRANI

  Kako je danas u 18 sati i 30 minuta izvijestila glasnogovornica PU-Istarske Nataša Rogić „policija nije donijela rješenje o zabrani koncerata“ Marka Perkovića Thompsona koji su najavljeni za subotu 20. i nedjelju 21. prosinca 2008 godine. Ovim su otklonjene sve nedoumice vezane uz ova koncertna događanja. Thompsonovi koncerti će se održati. (REX)

 7. mprodan napisao:

  ocekujem ostavku gradonacelnika, mozda nesto dobro se dogodi iz svega ovoga, tko ce ga znati :D

 8. banana napisao:

  POLICIJA NIJE DONIJELA RJEŠENJE O ZABRANI
  ne ni donesla rješenje o zabrani ma je TOMSON (po vuku) ili oni njegovi zabranili su pojedinim novinarima da dojdu na koncert – pa sad vidimo ki kemu ča zabranjuje….ha ha ha sad se vidi sad se zna ki je ča……samo brižan ne more zabranit u.. obilježja, ma brižan baš mi ga je ŽAL koliko se trudi da dica ne nose te stvai na koncerte!!!.
  A ni mi jasno zač bi gradonačelnik da ostavku – pa ča je on tu krivo napravi AMA BAŠ NIŠ.

  1. rekla-kazala napisao:

   ostavku zato jer je rekao da dok je on gradonačelnik neće bit thompsonovog koncerta u pazinu. očito nije čovjek od riječi

 9. banana napisao:

  ma ako on ne izdaje dozvole nemože odobrit ili zabranit koncert. Boćalište je privatno. Čije je to jošto to niki ne zna. Lipo ti je čovik reka da je Rim u organizaciji grada – znači da dok je on gradonačelnik sigurno ga neće zvat da nan pjeva.
  A ča nisi niš komentira o zabrani nekolicini novinara, da li je razlog strana od koje zabrana dolazi… ili

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.