Antitodor, Petar Punk, Žulj i Hysteria na ovogodišnjem koncertu Pazin Gori Vol. 4

Nastupom četiri alternativna benda iz Pule, Rijeke, Bjelovara i Osijeka u pazinskom klubu Magnus u petak, 31. svibnja 2019. godine nastavlja se tradicija održavanja alternativnih koncerata u „srcu Istre“.
Najzanimljiviji će biti nastup pulske punk grupe Antitodor, predvođene karizmatičnim stand up komičarom Zoranom Todorovićem – Todorom, koja se Pazin vraća prvi put nakon 2013. godine  kada su imali nastup na koncertu pod nazivom Pazin gori vol. 2. Oni će ujedeno biti i headlineri pa će tako publika moći čuti ponovno hitove poput „Patike“, „Više ne trebam te“, „Snovi“ i druge.
Uz njih, nastupit će ništa manje popularni punk – rock bend iz Bjelovara Petar Punk koji nakon više od desetljeća aktivnog sviranja diljem Hrvatske i susjednih zemalja po prvi puta dolazi u „srce istre“ izvesti neke od svojih hitova poput „Petre panče“, „LSD“ i druge.

Kako je ideja Centra za mlade Alarm iz Pazina da uz ove opisane, nastupe i bendovi koji imaju manji broj nastupa ove godine će po prvi puta u Pazinu nastupati riječki punk bend Žulj nastao 2015. godine. Žulj je prošle godine izbacio svoj drugi album „Resetiraj civilizaciju“ koji je pobrao vrlo pozitivne kritike od velikog dijela publike. U gradu koji je poznat po dobrim alternativnim bendovima zaokružit će nastup osječkog rock benda Hysteria koji će također po prvi puta nastupati u Pazinu.

 

Koncert se održava u sklopu projekta „Ure od kulture“ Centra za mlade Alarm Pazin kojim se nastoje pružiti sadržaji namijenjeni mladima na području Pazina i Središnje Istre kojeg financira Grad Pazin, Turistička zajednica Središnje Istre, te lokalni sponzori.

10 komentara na “Antitodor, Petar Punk, Žulj i Hysteria na ovogodišnjem koncertu Pazin Gori Vol. 4”

 1. Anonimno napisao:

  Ma di najdete delat punk koncerte u malom,zatvorenom,zagušljivom prostoru?! pogotovo takav koncert di je više bendova….banana!

  1. Anonimno napisao:

   Izgleda da su prigovori 99% sugrađana kojima otvoreni koncert u centru grada ni paha urodili plodom.

   1. Anonimno napisao:

    Ne moru potrpit 1-2 put na leto neki događaj na oprten,stvarno je brižan taj narod svaki *urac in smeta.

    1. ca_je_sigurno_je_sigurno napisao:

     penzići su glasači, ne mularija koja kad fini školu ne torna u pazin.

    2. Anonimno napisao:

     Ne moramo trpiti ni mi ni vi – hote u velebnu novu sportsku dvoranu ku van je Magnus premali. Njihove financije vape za visokoposjećenim eventima poput vašeg.

    3. Anonimno napisao:

     a ča misliš da 1-2 puta na leto u centar grada dopeljen neku cajku ili užičko kolo, i trubin cijelu noć, bi to isto bilo za potrpit????????

  2. Anonimno napisao:

   Možda su i vremenske prilike ove godine kumovale da se koncert održi u zaprten.

   1. Anonimno napisao:

    a možda su u šumi

 2. Anonimno napisao:

  super da ovo ni opet na otprtemu

 3. Mladi napisao:

  Super je da se nastavlja tradicija bilo vani bilo unutra. Samo tako napred

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.