Argentinsko-portugalski jazz bend u četvrtak na terasi Spomen doma

Iz glazbenog ciklusa Jazzva puna glazbe na terasi Spomen doma će se u četvrtak 10.08.2017. u 21 sat održati koncert međunarodnog jazz ansambla ATOM QUARTET.
Atom quartet osnovan je u Barceloni 2005. godine. Atom je akustični jazz kvartet/trio, a čine ga bubnjar Joao Vieira (Portugal), basist Camilo Fernandez (Argentina) i pijanist Carlos Fagina (Argentina). 2015. g. ovaj je bend predstavio svoj prvi album “ATOM” turnejom po Španjolskoj i Hrvatskoj. Ovom prigodom trio ugošćuje gitaristu Srđana Kolarevića (BIH) obogativši tako bend sa novim zvučnim bojama. Ovaj će kvartet svirati kombinaciju originalnih kompozicija i jazz standarda s naglaskom na kreativni aspekt improvizacije, donoseći razigrani glazbeni dijalog.

Partner projektnog ciklusa je LAG Središnje Istre – Pokrovitelj projekta Ministarstvo kulture RH, a donatori Ured za turizam Istarske županije i Turistička zajednica Središnje Istre. Ulaz na koncert je slobodan, a posjetitelji će osim glazbom biti počašćeni autohtonom slasticom “Pazinskim cukerančićem”.

POU Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2020.