Asfaltiranje Ulice 43. istarske divizije

43_istarske_divizije_semafor_pazin_2015Ovih dana radnici Istarskih cesta saniraju dvije manje preostale dionice državne ceste D-64 u Ulici 43. istarske divizije u Pazinu koje dosad nisu bile sanirane. Radi se o potezu od zgrade općinske uprave do diskonta Lidl dugom otprilike 200 metara te od istog diskonta do kružnog toka na Štranjgi u dužini od 250 metara.

Promet se tijekom dana nesmetano odvija, jer se radovi uglavnom obavljaju tijekom noćnih sati kako se ne bi zagušio promet u samom središtu grada. Tada je promet reguliran naizmjenično semaforima. Obnovu kolnika Hrvatske ceste provode kroz program redovnog održavanja, a potreba za sanacijom je bila značajna budući da su se na navedenoj dionici nalazile udarne rupe, ispucani asfaltni pokrov, a posebice su kritične bili šahtovi i slivnici uz rub kolnika. Asfaltiranje započinje u ponedjeljak, ako posluži vrijeme, kaže Denis Damijanić iz Istarskih cesta.

glasistre.hr

4 komentara na “Asfaltiranje Ulice 43. istarske divizije”

 1. lolcina napisao:

  “jer se radovi uglavnom obavljaju tijekom noćnih sati”

  Ki tu kega? Ne znan da li se uopće obavljaju noću, ali jako dobro znan da obavljaju danima, jer čekan u koloni već danima.
  Neka, potrpit ćemo, samo ne pišite bedastoće.

  1. NOUP napisao:

   true story

  2. joh napisao:

   A ja san ih baš vidi da delaju po noći.

 2. Alisa u zemlji cudesa napisao:

  Kolone u kojima čekamo po pola sata su halucinacije?

Komentiranje je onemogućeno.

© iPazin.net portal 2001. - 2024.