Baby fitness u Dječjem vrtiću “Olga Ban” Pazin

U srijedu, 09.11.2016. u 17h u Dječjem vrtiću “Olga Ban” Pazin na adresu Prolaz O.Keršovanija 1., počinje program “Baby fitness” – za bebe, mame i tate. Program “Baby fitness” – za bebe, mame i tate, certificirani je UNICEF-ov program za roditelje i djecu do prve godine života kojeg Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin provodi u suradnji s Obiteljskim centrom Istarske županije, već treću godinu za redom.

Kroz vježbe i predavanja interdisciplinarnog tima (pedijatra, fizioterapeuta, psihologa i logopeda) mame, tate i bebe uče kako međusobno još bolje komunicirati – ne samo glasom, već dodirom i pokretom, kako bolje zadovoljiti bebine potrebe te kako bolje brinuti o bebinom zdravlju.

Cilj programa
Osnovni cilj programa je poticanje rane privrženosti između djeteta i roditelja, uz pomoć razvojne gimnastike i masaže, psihosocijalne i zdravstvene podrške.

Voditeljice: Irena Krajcar Kokalj i vanjske suradnice dr. Dubravka Pentek – spec. pedijatar, Aleksandra Cvetko – fizioterapeut, Lea Radolović, prof. logoped

Program se provodi kroz ciklus od 4 radionice koje se održavaju jednom tjedno u trajanju od 1,5 sati (09.11., 17.11, 24.11. i 30.11.2016).

Program se provodi uz podršku Istarske županije, pa su radionice besplatne za sve sudionike.

Dodatne informacije i prijave (do popune grupe!) na mobitel zdravstvene voditeljice vrtića, Marije Dagostin: 099/2280303.

iPazin.net

© iPazin.net portal 2001. - 2024.